Gyerekszoba nélkül?
Gyerekszoba nélkül is fel lehet nőni, persze ez így kényelmetlenségekkel jár.
-nem tudnál a szüleiddel cserélni?-az ő hálójuk lenne a te szobád, és a nappali lenne az ő hálójuk is.
-az elhunyt nagymamád szobájába nem kóltözhetsz be?-vagy abban lakik a testvére?
Nekem sose volt szobám és még mindig nincs pedig már 22 vagxok.
Jövőre tudunk elköltözni de egyébként tulélhető bolt h nincs szoba
De mindenki máshogy viseli ezt
Szerintem nem egeszseges ez a helyzet. En a testveremmel kozos szobaban nottem fel, az sem volt epp a legidealisabb foleg kamaszkent.
Probald meg, hatha megkapod azt a szobat, de ha megse, ne csuggedj, valahogy bird ki ezt a ket evet, aztan dobbants a jobb elet es onallosag remenyeben. Nem kritizalom a szuleidet, elofordul hogy onhibajukon kivul kerul a csalad ilyen szegenysegbe. De te fiatalon sok mindent elerhetsz. Annyit probalj meg osszegyujteni 18 eves korodra, hogy egy kozeli nagyobb varosban ki tudj berelni egy szobat. Ez nem lehetetlen. Munkat barhol fogsz tudni talalni szinte. Ami nem ol meg, az erosit, szoktak mondani, ezert tarts ki, es az lebegjen a szemed elott, hogy magadnak es kesobb esetleg a gyerekeidnek te jobbat, sokkal jobbat akarsz.
Nem ideális, de másik lehetőség a kollégium, ahol három másik kortársaddal vagy egy szobában, kötelező villanyoltás, miegymás...
Szar, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!