Budapesten 30 ezer forintos havidíj albérletre milyen ár? Nem túl olcsó vagy valami lepukkant, csótányos hely lehet? Csak szoba
Nem tudom miért kell gúnyolódni.Csóró proli vagyok,nincs pénzem burzsulylakásokra
Vagy nem megyek el egyetemre.Nem kaptam kollégiumot
Hát nem tudom, nekem szobatárssal, lepukkant lakásban egy pici szoba 45 volt még pár éve, azóta pedig csak feljebb mentek az árak....
Én nagyon gyanakodnék.
Meg kell nézni, én is azt mondom. Aztán majd kiderül, hogy mi a helyzet vele.
Lehet, hogy az illető nincs tisztában a piaci árakkal, vagy sok a bérlő, stb. Gondolom, a fürdőszoba, vécé használata alap, különben hol intéznéd a dolgod?
Mindent tisztázni kell, viszont mivel ez nagyon olcsó ár, gondolom, sokan megnéznék, és egy-kettőre elkel, amíg te itt hezitálsz.
Normális szerződést viszont kell írni, az téged is és a kiadót is véd.
Általában kaucióval is kell számolni, (többnyire három havi lakbér előre kifizetve, amit visszakapsz, ha minden rendben a távozáskor, de le lehet belőle vonni a károkozásodat, és ha nem fizetsz) arra is készülj fel.
Idővel én is ki fogom adni a szobáimat, de az biztos, hogy közjegyzővel jegyeztetem ellen a szerződést, és benne lesz a "házirend" is, hogyha valami gáz lenne, akkor pik-pak kipenderítse a rendőr, ha hívom. Kicsivel drágább, de nagy biztosíték. Ez főleg azoknak lenne érdekük, akik az egész lakásukat kiadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!