Ha tehetnétek melyik országba költöznétek szívesen, azonbelül melyik részére és miért? Csak kívancsiságból kérdeztem, én legszívesebben a török fővárosba.
Én is Skandináv országba költöznék, utalom a nyarat, hogy bármit csinálok 2 percen belül úgy ragadok, mintha egy hete nem fürödtem volna.
25/L
Az összes hideget szerető ide jött? :P Én is olyasmi vagyok, legalábbis a 27+ -t utálom.
1. Svájc. Egyértelműen Svájc. Nyilván tetszik a mentalitásuk is, a gazdagság is, de amikor meglátok onnan egy fotót, elájulok... hogy lehet olyan szép a táj?
Egy völgybe, patak partjára költöznék, rálátással a havas hegycsúcsokra, a közelemben tehenek legeljenek.
2. Németország. Valahogy vonz, több ismerősöm is lakik ott. Úgy érzékelem, felvilágosult, de "nem túl liberális", szép a vidék, szép tájak vannak és az itteninél hűvösebb az éghajlat. Természetesen itt is kisebb településre.
3. A vidéki Ausztria vagy maximum párszázezres város ott. Szépek a tájak, -talán- hűvösebb van, nálunk "korszerűbb" mentalitás.
Jó akkor +1 szavazat skandináviára innen is! :D
Izland tervbe van véve jövő szezonba amúgy is :)
Két olyan hely van, ami minden szempontból megfelel:
1. Fokváros, Dél-Afrika: egész évben viszonylag meleg van, tengerparti (pontosabban óceánparti), és angolul beszélnek.
2. Barcelona: Tengerparti, imádom a focit, főleg a Barcát, és imádok mindent, ami spanyol, tanulok spanyolul, úgyhogy egy idő után azzal se lenne bajom, és az EU miatt még könnyű is lenne a költözés.
Egy pár említésre méltó hely, ahol nagyon szívesen laknék, csak bizonyos okokból kivitelezhetetlen (nem beszélem a helyi nyelvet, bár ez a legkisebb, mert megtanulnám, vagy nehéz kijutni, odaköltözni, magas a munkanélküliségi ráta, alacsonyak a fizetések):
Rarotonga, Cook-szigetek; Mexikó (ott szinte bárhol szívesen laknék, de leginkább Zipolite-ben); USA (szinte bárhol), Anafi, Görögország; Szkopje, Macedónia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!