Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondoltok Budapestről?

Mit gondoltok Budapestről?

Figyelt kérdés
Én Pesten jártam suliba és Pesten dolgozok már évek óta. Nekem nem jön be nincs nyugalom zsúfolt kötekedős részeges zsivány emberek.Prolik.Pl . Siofokon ami ilyen kisváros feeling sokkal jobban érzem magam.
2019. júl. 27. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25%
Koszos, büdös, zajos, nagyon rossz a levegő és tömegnyomor mindenütt. Amúgy szép város, szépek az épületek és könnyen ki lehet igazodni a tömegközlekedésen... Csak oxigénpalackkal kell közlekedni. Szeptemberében kezdem az egyetemet BP-n, muszáj lesz megszoknom.
2019. júl. 27. 17:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
*szeptemberben, elnézést.
2019. júl. 27. 17:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Siofok pont eleg szar pelda volt :D de nembaj
2019. júl. 27. 21:26
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
Ebbol latszik mennyi videki irogat itt... igy mar ertem a helyi ertelmi szintet... nyilvan nem a videki burzsoa lebzsel itt... akkor mit varok. Tipli van.
2019. júl. 27. 21:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Tényleg én vagyok az egyetlen, aki szereti? :D Nem is, én imádom Budapestet, nagyon. Egyik kedvenc városom, szerintem, ha nem itt élnék, akkor is ideköltöznék. Viszont én külvárosban lakom, épphogy Budapesten, itt nagyon csendes minden, de én ezt utálom, pláne azért, mert nagyon messze van a belváros, de még a legközelebbi buszmegálló is 15-20 perc séta. A külvárost ki nem állhatom. De a belvárost imádom, tele van élettel, és gyönyörű, a Margitsziget a kedvenc helyem. Oké, persze, vannak gázos környékek is, de hol nincsenek? Én még így is szívesebben laknék a 8. kerületben, mint ott, ahol most lakom.
2019. júl. 31. 01:01
 16/19 anonim válasza:

Én nagyon szeretem :))) Ide születtem, valószínűleg soha nem is fogok elköltözni. Minden van itt - rengeteg szórakozási-, bevásárlási és persze iskola- és munkalehetőség. Külvárosban lakom, de 10 perc busszal kőbánya kispest:)) a tömegközlekedés, ezrek szidják, de ha belegondolunk, nagyon jól ki van építve, már csak a külvárosban járnak régi, magaspadlós hangos/büdös buszok. Én szeretek bkk-zni:) (voltam szerencsés sok európai nagyvárosban járni, ahol a miénknél gyengébben kiépített rendszerekkel találkoztam - szerintem minden pesti megköszönheti hogy ilyen jó hálózatunk van) Az éjszakai járatok is egész jók. nem sokkal rosszabb arcú emberek közlekednek akkor, mit nappal (saját bőrömön tapasztaltam, én is kételkedtem eleinte)

Az én tapasztalataim alapján, a környezetemben még a közbiztonság is kifejezetten jó.

Meg kell tanulni kizárni az embereket - aki nem ide valósi, annak nyilván nehéz/nehezebb. De néhány pestinek is nehéz faarccal eltűrni a tolakodást.

A levegővel szerintem nincs különösebb probléma.

Nyilván el kell kerülni a rossz környékeket, de miért menne oda az ember? :D általában a 8. vagy bármi olyan kerület OLYAN környékén nincs dolga a normálisaknak.:D

Ja és rendkívül szép város, a turisták (is) imádják :)) (turisztikai végzettségem van, beleláttam egy két dologba)

2019. aug. 7. 22:21
 17/19 anonim válasza:
utolsó vagyok, 21/L
2019. aug. 7. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
16-os, azért nem tűnik fel, hogy mennyire szennyezett a levegő, mert születésed óta ott élsz. Én nem vidéki vagyok (mielőtt nekem esnétek), közepes méretű városban élek, de valahányszor felmegyek Pestre, pár óra alatt nagyon megfájdul a fejem az oxigénhiánytól. Nyilván nem a külvárosról beszélek, hanem a belvárosról...
2019. aug. 8. 15:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Éltem egy évet pesten, amint tudok visszamegyek
2019. aug. 12. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!