Egyes emberek miért aggódnak a népességfogyás miatt?
"IQ tesztről nem hallottál még igaz?"
Ami konkrétan semmit nem mond arról, hogy az illető mennyire okos a gyakorlatban, mennyire tanult, mennyire hasznos tagja a társadalomnak, stb.
Szóval mondhatjuk hogy elég hülye aki ilyen egysíkúan akar szelektálni. Kezdhetjük veled az irtást?
19: Aha, szóval az alapján öljünk meg embereket hogy egy központilag előállított teszten milyen eredményeket érnek el. Mert ebből semmi rossz nem sülhet ki.
Illetve aki valami oknál fogva gyengébb logikai képességekkel rendelkezik (amit az IQ test mér) az hülye! És haljon meg! Tök mindegy hogy többféle intelligencia létezik, nem csak logikai, de ez minket nem érdekel.
Az sem érdekel minket hogy a világ nem egyenlően jut oktatáshoz. De miért is érdekelne?
Egyébként nagyon intelligens volt a "Mert, hogy annyira hülye vagy" megszólalásod. Már majdnem elérted egy hét éves színvonalát.
Engem egész nyugodtan ki lehet szelektálni az elsők közt, én csak nyernék vele. Hogy a munkahelyemen viszont az 5 épeszű és becsülettel dolgozóból már csak 4 maradna, hát az se nekem fájna.
Odaátról majd jót röhögnék, ahogy a sok nyomorult, önző és érzelmileg 0 ember módszeresen nyírja ki a lakóhelyét és saját magát. Mesés lenne! De megnézem szívesen élőben is. Így is, úgy is meg fogunk mind dögleni. És ez rendben is van.
Én csak ott tartanám szükségesnek a korlátozást, ahol a patkánylyukakba, nyomortanyákra szülik a 9. gyereket is.
Egy, vagy két gyerek után terméketlenné tétel.
Na látod ez a baj a tudatlansággal, hogy ilyen kérdéseket teszel fel miatta.
Magyaroszágon nincs túlnépesedés, népességFOGYÁS van! Ahogyan az első világ országaiban is (bár nálunk az egyik súlyosabbik). Trendibb a gyermektelenség, a karrier célok a család elé helyezése mindkét nemnél (ami mondjuk az állam oktatás, családtámogatási kudarca is), ehhez jön az elvándorlás (ami mondju’ nem olyan súlyos, mint páran hiszik).
Itt egy térkép, ami mutatja, hogy egy párra átlagosan hány gyerek jut.
Amint látod, Európára, Észak-Amerikára, Ausztráliára és Észak-Ázsiára (Oroszország és Kína) a “kevesebb gyerek, mint szülő” trend a jellemző.
Add hozzá, hogy a gyerekvállalás életkora is kitolódik - bár ezt ellensúlyozza a jobb várható élettartam és időskori egészség.
A harmadik világban pedig a fogamzásgátlás és magasabb halandóság okozza a problémát, tehát az életszínvonal, gazdaság javításával elvileg ezek is eltűnnének.
Namost nyilván nem úgy megy ez, hogy betelepítünk pár millió afrikait, mondjuk, Magyarországra. Az országok védik a határaikat és korlátozzák a bevándorlást. Tehát neked magyar emberknént NEM azon kéne agyalnod, hogy afrikai országok népességproblémáit hogyan oldd meg (csak amennyiben a migráció téged is érint - vagy esetleg ha szakértőként tudsz ezeknek az országoknak a földrajzi időjárási, talaj és bel-külpolitikai problémáiban érdemben segíteni). Neked azon kéne aggódnod, hogy pár évtized múlva nyugdíjasotthon országban fogsz élni, ahol a keresőképesek adója nem lesz képes megélhetést adó korai nyugdíjat biztosítani, és hogy miért tart ott az oktatásügy, ahol. Az hogy te Mo.-n ne szülj, hogy ellensúlyozd egy dél-amerikai ország népességét, teljes butaság, amit nyugodtan vegyél ki a fejedből.
hallottam valakiről aki komplett alacsonyabb rendű csoportokat kezdett el kiirtani, de végül ezek az alacsonyabb rendűek évi 80 000 alacsonyabb rendű tankot gyártottak az ő supertankjaival szemben, s neki kellett aránylag fiatalon meghalnia, de előbb még összeroppannia...
nem a létszámmal van itt az igazi gond, a föld jelentős része most is éhezik, miközben jóval több étel terem mint amennyi kéne, csak nagy része veszendőbe megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!