170cm magas férfiak a mindennapi életben mennyire súlyt benneteket a "magasság-diszkrimináció"?
Semmenyire, a magassag nem korlatozo tenyezo.
Btw, gyerekkorom ota kuzdosportolok (karateval kezdtem, aztan kungfu, aztan nemi kempos kanyarral a thai box-ig jutottam), elhiheted, hogy a testi adottsagok sokkal kevesebbet szamitanak, mint a kepzettseg. Kaptam mar en is ki ugy nalam majd 10 centivel alacsonyabb sractol, hogy csak butan neztem. Igen, ennyivel jobb volt.
Nyilvan nagyon kiegyenlitett, profi vagy amator bajnoki szinten mar siman szamit a testalkat, de ott is elsosorban a suly - nem veletlenul vannak sulycsoportok, a magassag sokkal kevesbe.
Es amugy aki a fizikai ero vagy harcban elert gyozelem alapjan “rangsorol”, azert az igen egyszeru vegleny lehet.
Emberi erteket, eszt, erzelmi intelligenciat, kommunikacios kepesseget, barmilyen belso erteket semmilyen kulso tulajdonsag vagy harci tudas nem helyettesit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!