Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dolgozó emberek! Ti minden...

Dolgozó emberek! Ti minden hétvégén mentek valamerre?

Figyelt kérdés

Én is gyakran kimozdulok, de nem minden hétvégén. Ez a hét elég fárasztó volt a munkahelyemen, örülök, hogy holnap nem látok majd senkit, csak pihenek az udvaron, majd megcsinálom a házimunkákat. Egyik munkatársam minden héten megkérdezi,hogy mi lesz a hétvégi program. Ma is ez volt. Mondtam neki, nem tudom még. Erre teljesen kiakadt, hogy mi az hogy nem tudom. Máskor is beszólogatott már ha csak itthon voltam mind a két nap.

Ti minden hétvégén mentek valamerre? Azért mert nyár van, nem lehet néha csak itthon lenni?

2019. júl. 19. 20:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. júl. 19. 20:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem, csak max. szülőkhöz, képzésre.
2019. júl. 19. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem minden hétvégén, de jól esik néha kimozdulni a jól megszokott komfort zonabol. Néha jól esik egy koncert, mozi, vagy színház vagy ilyesmi. Nyilván időjárás és társaság függő is. Régebben csak akkor mentem, ha volt egy programhoz társaság, mára ez oda jutott ha van kedvem, megyek egyedül is. Lehet megismerni mindig új arcokat.
2019. júl. 19. 22:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, munkába! Éljen a 4 műszak!
2019. júl. 19. 23:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Sofőr vagyok, amikor kint maradok hétvégén akkor mindig el megyek valahova a hugyos parkolóból,be a városba, strand, buli, séta az erdőben stb...

Mikor itthon vagyok hétvégén nem nagyon szoktam el menni, eléggé fáradt vagyok, mondjuk most már 2 hét meló 2 hét pihibe vagyok, szóval pár napot pihenek munka után aztán el megyek, most vagyok fiatal később egyre nehezebb lesz :-S

2019. júl. 19. 23:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig hétvégén, mivel általában vagy szombaton, vagy vasárnap dolgozom (kereskedelem), de haverokkal/kollégákkal általában össze tudunk hozni bulikat, ha másnem hétköznap pl délutános műszak után.
2019. júl. 20. 01:06
 17/17 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Igen, általában jobbra, balra, valamint előre szoktam. Ha tesóm megkínál házipálinkával, akkor van, hogy hátra is. (:
2019. júl. 20. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!