Dolgozó emberek! Ti minden hétvégén mentek valamerre?
Én is gyakran kimozdulok, de nem minden hétvégén. Ez a hét elég fárasztó volt a munkahelyemen, örülök, hogy holnap nem látok majd senkit, csak pihenek az udvaron, majd megcsinálom a házimunkákat. Egyik munkatársam minden héten megkérdezi,hogy mi lesz a hétvégi program. Ma is ez volt. Mondtam neki, nem tudom még. Erre teljesen kiakadt, hogy mi az hogy nem tudom. Máskor is beszólogatott már ha csak itthon voltam mind a két nap.
Ti minden hétvégén mentek valamerre? Azért mert nyár van, nem lehet néha csak itthon lenni?
Sofőr vagyok, amikor kint maradok hétvégén akkor mindig el megyek valahova a hugyos parkolóból,be a városba, strand, buli, séta az erdőben stb...
Mikor itthon vagyok hétvégén nem nagyon szoktam el menni, eléggé fáradt vagyok, mondjuk most már 2 hét meló 2 hét pihibe vagyok, szóval pár napot pihenek munka után aztán el megyek, most vagyok fiatal később egyre nehezebb lesz :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!