Jóval fiatalabbnak néznek, mint amennyi valójában vagyok. Ti mit tennétek?
19 éves vagyok és folyamatosan megkapom, hogy olyan gyerekes az arcom, volt aki 12-nek nézett.. Ne értsétek félre, nem gyerekes a viselkedésem, sem az öltözetem, csupán az arcom “nem öregszik”. Genetika, mert anyukámat és papámat is folyamatosan tizenévekkel fiatalabbnak nézik.
Tudom, hogy később áldás lesz, hogy letagadhatok majd x évet, de azért jó lenne valahogy annyi idősnek kinézni, mint amennyi vagyok. Ti hogy állnátok a dologhoz, mert az én önbizalmamnak nagyon nem tesz jót?😔
#11 Gobdolom ha sminkel akkor nő.
Nőként ez egy előnyös dolog. Ne sírj ezen.
Férfiként jelentősen csökkenti az ismerkedési esélyeidet... nőként viszont növeli.
Sminkelj, meg pl nemtom, amennyire tudsz, vásárolj ilyen komolyabb ruhákat (Nem kell hirtelen lecserélned az egész "kimenős" ruhatáradat; sőt, amúgy lehet, nem is kell tizedét se.) Amúgy pl nemtom, esetleg menynire tudnál magadra sminkelni 1-2 ráncot; bár, ha nem sikerülne jól, lehet, hlyének néznének. De szerintem smink. Pl egyszer mondta valaki, hogy pl Selena Gomeznek is "babás " az arca; na és szóval szerintem ez pl egy friss kép róla
De ez is!!!
:):) Pl nemtom, ilyen erőteljes szájrúzs, meg valami ilyen füstös szemsmink-cucc; nemtom, ilyeneket tudsz -e csinálni. Meg pl fölsőnek kardigán, meg ilyen pasztell-színek, meg ilyen elegánsabb verziós, ilyen fekete, fehér, bézs, szürke, barna, bordó, stb. Vagy pl magassarkú cipő (de azt ne mindig hordjad, mert pl mamának asszem attól lett ilyen hatalmas bütyök a lábán, ilyen tyúkszem. Ja és voltam egy előadáson, ahol mutogattak mégrondább képeket is.) De mondjuk szóval szerintem ezt a magassarkús dolgot mégis inkább elhagyhatod. De nemtom, ha pl találsz kényelmeset, ami nem nyomorgatja össze a lábadat , és telik is rá, akkor az tök jó, de én mondjuk ezekhez nem értek, nekem nincs magassarkú cipőm. De szóval tényleg
Smink. Ez nagyon fontos szerintem. Meg pl nemtom van-e már fülbevalód, ha nincs, akkor ezért ne lövesd ki, de pl nagyon szépek tudnak lenni ilyen nagy, hosszú, lógós fülbevalók. És az szerintem pl nagyon nőies, meg felnőttes. Mondjuk, ha gyereknek néznek, lehet furcsállnának. De lenne rajtad mondjuk smink. Ja meg szóval ilyen erőteljes színeket használva talán lehet jó. (Én még jelenleg ehhez sem értek.) Vagy pl nemtom , lehet, hogy keress valami stylistot (sztájliszt), és kérdezd meg tőle, mitől tűnhetnél nőiesebbnek, komolyabbnak, felnőttesebbnek.
Még mindig elkérik a személyim...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!