Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akar mindenki utazni?...

Miért akar mindenki utazni? Miért lett ez ekkora divat?

Figyelt kérdés
Teli van a fb idetlen lanyok posztjaival, hogy igy meg ugy utazas. Miert akar mindrnki utazni?
2019. júl. 16. 11:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

11-es hiàba mondod,unalmas sablonos szürke èletet èlni teljesen okès nekik,egy fajta igènytelensèg ez is.

Ugyanazok a napok sablonosan.

Ès ha egy nő ehhez nem aszisztál idétlen lesz,na pont ezèrt marad balkèz jobbkéz meg a lenézés,irigysèg.

2019. júl. 16. 12:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Kiskoromban szerettem a szüleim meséit hallgatni. Igen, 40 évvel ezelőtt is divat volt utazgatni.

Én is szeretek utazni. Sajnos nincs lehetőségem rá, de ha megtehetném, vennék egy jobb fajta lakóautót (amiben nem csak vegetálni lehet) és útnakerednék.

Az USAban az pénzesebb értelmiségi rétegben ez egyre inkább terjed. Nem a négy fal között meg a számítógép előtt akarják megrohasztani a gyereket, hanem élmény akarnak adni számukra.

Ha megtehetik, miért ne? Téged miért zavar más emberek boldogsága, életstílusa?

2019. júl. 16. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha úgy látod hogy valaki villogni akar, fordítsd el a fejed és határolódj el tőle. Ne pedig napokig rágódj meg szidd...

De ezt miért kell mondani? Mi ez, első osztály?

2019. júl. 16. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi a büdös francért írtok fordított ékezetes betveket?!
2019. júl. 16. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Bevallom őszintén, nem rajongok a külföldre utazásért. Országon belül még oké, de engem elrettent már a tény, hogy alapból kiadok egy csomó pénzt a repjegyre, akkor, ott van, ha törlik a járatot, lekésem a járatot, késik a járat, elvesztik a bőröndömet, stb., kifizetek egy csomó pénzt szállásra, kiérek és van csupán pár napom élvezni külföldöt, majd jövök haza és átélem a reptéri stresszt, az is külön műsor, ha családi okokból haza kell jönnöm hamarabb.

Ha másik városba utazok, akkor már alapból nem olyan stresszes az utazás. De nem vetem meg azt, aki külföldre utazgat.

Egyetlen egy ismerősöm volt, akinél ezt rosszaltam, de nála is azért, mert folyton panaszkodott, hogy nincs pénze és ennek ellenére folyton elszórta azt, amit megkeresett, aztán megint panaszkodott nekem, hogy nincs pénze.

Az előnye az új ismeretek, új kapcsoaltok (és külföld esetében a nyelv gyakorlása.)

2019. júl. 16. 15:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#7 Tömegturizmusnak meg van a fogalma? Azt tudtad, hogy akár olyan helyeken is, amit már felfalt a tömegturizmus felfedezhetsz olyan helyeket, ahol alig van ember? Pl. bérelhetsz egy csónakot (van ahol jogosítvány sem kell) és kiköthetsz olyan helyeken, ahol egyedül vagy? Vagy sétálsz egy kicsit többet és felfedezhetsz érintetlen partokat?
2019. júl. 16. 16:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónapja vagyok úton (26. napom), és rengeteg dolgot tanultam, amit otthon, a négy fal között ülve nem tudtam volna. Saját magamat is jobban megismertem (egyedül utazok), meg a világról is tanultam. Rengeteget fejlődsz egy utazás alkalmával. Tudod... nem csak az all-inclusive szállodás, egy hetes nyaralások léteznek Horvátországban. Mondjuk azzal sincs baj (bár én all-inclusive-ba nem mennék), az meg feltölt, pihentet. Szerintem mindenkinek ki kéne próbálnia, hogy milyen, amikor egyedül utazol, és amikor csak magadra számíthatsz, neked kell megoldanod mindent, és rajtad áll, hogy hogy kezeled a dolgokat.

És nem hinném, hogy azért lennék idétlen lány, mert szoktam feltölteni képeket messengeren a napomhoz... Tudod, miért szoktam? Mert rengeteg ismerősöm mondta, hogy majd küldjek képeket, és sokkal egyszerűbb így, mint külön-külön elküldözgetni mindenkinek.

2019. júl. 16. 19:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha meguntam, hogy mindig itt legyek.

Majd utazgatok, mert utazni élvezet.

2019. nov. 3. 14:33
 19/20 anonim válasza:

"Mert nyelvet lehet tanulni\gyakorolni" - Azért ez nem az évi 1-2 utazáson fog múlni.

"Mert új szokásokat, kultúrát ismersz meg" - Maximum akkor, ha hónapokat kint töltesz és nem turistaközpontokba mész.

"Mert közben mozogsz, setalsz, kirándulsz, testmozgást végzel, ami egészséges" - Azért ennek nem sok köze van az utazáshoz.

Nem az utazással van a baj, hanem azzal, hogy manapság ez szinte kötelező életszemlélet, miközben az év maradék 340 napján erre spórolnak, akkor visszafogottan élnek és akár az ételen is spórolnak, miközben akár még 30 évesen is a szüleikkel laknak az emberek és nincsenek valós, az önálló élethez nélkülözhetetlen életcéljaik. Háttérbe szorult az önálló élet, a párkapcsolat fontossága, az, hogy valaki előre gondolkodjon család témában. Utazni valójában jó dolog, csak a valóság arról szól, hogy sokkal többet költenek rá az emberek mint amennyit megengedhetnének maguknak (tisztelet a kivételnek).

2020. febr. 22. 11:02
 20/20 anonim ***** válasza:

"Nem az utazással van a baj, hanem azzal, hogy manapság ez szinte kötelező életszemlélet, miközben az év maradék 340 napján erre spórolnak, akkor visszafogottan élnek és akár az ételen is spórolnak, miközben akár még 30 évesen is a szüleikkel laknak az emberek és nincsenek valós, az önálló élethez nélkülözhetetlen életcéljaik. Háttérbe szorult az önálló élet, a párkapcsolat fontossága, az, hogy valaki előre gondolkodjon család témában. Utazni valójában jó dolog, csak a valóság arról szól, hogy sokkal többet költenek rá az emberek mint amennyit megengedhetnének maguknak (tisztelet a kivételnek)."

Én is pont ezen agyalok...27 évesen még a gyerekszobában lakik a szülőkkel, de milliós autó és bejárta a világot...iszonyat sok ilyen lányt ismerek...próbálj meg felnőtt nőt találni magad mellé, komoly kapcsolatra...s ráadásul ők sírnak, hogy nem találnak FÉRFIT. Hát a férfi nem utazgatja el a pénzét, nem az élményeknek él, hanem a saját életre gyűjt, lakásra, családra...aztán, amikor már letettünk valamit az asztalra, akkor lehet utazgatni...ugyanezek a lányok meg hisztiznek majd, amikor a férjük a "céges úton" a huszonéves traveladdict 27 éveseket viszi ágyba...

True stories.

Fordítva ülnek a lovon.

2020. márc. 14. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!