Az élet miért ennyire kemény és nehéz?
Nekem nem, de mert szerencsés helyre születtem, és magammal sincs bajom.
Az élet sose volt könnyű, erősnek kell lenni, hogy jobb legyen.
Az élet tényleg alapvetően egy kalap sz.r.
Én pénteken nagyon magam alatt voltam, miután hazajöttem sírva, az idegesség, a düh és a szomorúság kavargott bennem. Estére inkább becsuktam az ablakokat, mert úgy éreztem, ki fogok ugrani rajta...
Az én életemben az a legrosszabb, hogy akárhogy küzdök, képzem magam, tanulok, változtatok, ha kell, kockázatot vállalok, ha kell, mégis egyre mélyebben van az életem.
Egyre kevesebb pénz, egyre kevesebb szabadidő.
Váltottam munkahelyet, még rosszabb is az előzőnél.
Képeztem magam, nem sikerült, átképeztem, ezt már imádom is, de ezzel se sikerül.
Úgy érzem, sohasem fogok kiszakadni a szingliség, néha rossz kapcsolatok, fogyó pénz, családi viták, utált munkahely, ahol alig élem túl a napot csapdájából...
Szóval úgy érzem magam, mint egy futó, aki imád futni, keményen ezd, de azért a szükséges nyújtások, pihenések is megvannak.
Mégis egyre gyebgébb a teljeseítménye, amikor meg átmenetileg javulna, hol a bokája bicsaklik ki, hol a kisujja törik el.
Ez megy az életem összes területén, felmenők, karrier, pénz stb.
Felnőttél, gyerekként mindenki felnőtt akart lenni, felnőttként pedig gyerek.
Merrt már érzed, a döntéseid súlyát,neked kell megoldani a dolgokat.
Persze más emberek, más probllémákkal.
konkretizáld kicsit, mire is gondolsz pontosan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!