1/21 anonim válasza:
Hogy emberek közé kel mennem a másik h dolgoznom kell. Minden ilyen trauma az életemben.2 hónapja itthon vagyok de olyan jó
2/21 anonim válasza:
- Nem lesz gyümölcse a küzdelmeimnek. Sz.rabbnál sz.rabb munkák, fizetés, néha munkanélküliség. Magánéletileg meg sz.rabbnál sz.rabb párkapcsolatok, sokidőnyi szingliség.
- Hirtelen kapok egy munkát a tanulmányaimmal kapcsolatosan, amit imádokat és nemsokra rá jön az álompasi is. Ugyanakkor hamarosan meghalok rákban vagy autóbalesetben. Esetleg ő. :(
Ezektől félek a legjobban, bár elképzelni is csak ezt a kettőt tudom, ennek sajnos oka is van.
3/21 anonim válasza:
Az, hogy előbb utóbb elveszítem azokat az embereket, akiket nagyon szeretek:/
5/21 anonim válasza:
A halál.
A tény, hogy én, és mindenki akit szeretek semmivé lesz.
7/21 anonim válasza:
A halál és, hogy lassan belépek a felnőtt nagybetűs életbe, ha egyáltalán megállok önállóan a lábamon.
8/21 Metionin válasza:
Hogy terhes leszek és nem veszem észre időben.
9/21 anonim válasza:
Hogy túlélem a szeretteimet. Illetve a fájdalmas, lassú halál.
10/21 anonim válasza:
Visszakötni a tv műsorokat, reklámokat, hiradót nézni, politikába belefolyni, "hallottad?" kezdetű beszélgetésbe belefolyni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!