Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt tényleg ennyi embernek...

Itt tényleg ennyi embernek bejön az élet vagy csak a valóság helyett a vágyaikat írják le?

Figyelt kérdés
2019. júl. 12. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt nem tudom biztosra megmondani, de mindenesetre azt erősen kétlem, hogy itt minden második kommentelőnek már saját cége és/vagy milliós fizetése van, ahogy azt annyira szeretik hangoztatni. Nyilván akkor nem is lenne jobb dolguk szabadidejükben, mint a GYK-t bújni :D
2019. júl. 13. 01:18
 12/16 A kérdező kommentje:

Tegnap már azért nem írtam, mert nagyon rossz állapotban voltam.

F@t@l 3rror, a legtöbb családtaggal nem vagy ritkán tartjuk a kapcsolatot, mert összevesztek még kiskoromban vagy akár már akkor, amikor még nem is voltam.

Akivel tartjuk, az viszont olyan, mint ahogy Te is leírtad.

Egyik rokon:

Baj, hogy nem jársz bulizni, baj, hogy nem sminkelsz, miért nem csinálod így, miért nem csibálod amúgy.

Ők amúgy túlterhelt, rohanós életet élő újgazdagok, de sajnos kicsit sznobok is és ők panaszkodnak leghangosabban a pénzhiányra. Például mert nem olyan egyszerű eladni a hatalmas nagy, 25 fokra fűtött csilivili nagykörúti bérházbeli lakást és még nagyobbat venni.

A hozzám közel álló rokonom pedig olyan, hogy bármit akarok elérni, közli, hogy nem fog menni.

Ha kertes házról van szó, ordít, ha otthonra álnodozom venni valami új berendezést felejtsem el, ha képzem magam úgyse fogok benne elhelyezkedni, ha koszorúslány vagyok, majd én leszek-e a tanú is az adott barátok válóperén....

2019. júl. 13. 10:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Nyilván sokan hazudnak, és nyilván nem igazán osztja meg a többség a negatív "részleteket", különben odalenne az idilli kép. :D

Sok ismerősöm látogat el ide, gyakorira.

A legtöbbjük tényleg sikeres és tehetséges ember.

2019. júl. 14. 04:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy példa: napietus
2019. aug. 16. 00:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én rokonaim azt szokták mondogatni, hogy miért vagyok ilyen fehér? Miért nem fekszek ki a napra? Vannak ilyen hülyeségek. Időnként azért jól esik meglátogatni őket, csak hát azt hiszik, h mindent tudnak.
2019. okt. 24. 10:05
 16/16 anonim ***** válasza:
33%

Én gyakran szoktam motiválóan válaszokat írni, amikor az emberek lekorlátozzák magukat és erre többnyire negatív reakciót kapok.

Sikeresnek tartom eddig az életemet 22 évesen, bár elpazaroltam kb 2 évet az életemből, de olyan serspektívákat nyertem és olyan életeseményeim voltak amik egy életre elindítottak a megfelelő irányba.

Így nem hoztam ki a maximumot magamból, de így is a koromhoz képest szerintem nagyon jó pozícióban vagyok. Most pont passzivizált vagyok egyetemen februárban folytatom, de már jobban keresek mint a szak végén tehetném más irányban pedig egy mérnöki szakot végzek.

Van tartós barátnőm.

Fogytam eddig 10kgot, már 8 éve edzek. Eddig az a fajta voltam akire azt mondják, hogy "Mint ha konditerembe járna, de nem tudom el dönteni, hogy az zsír vagy izom" most már látszik.

Plusz a jövőben csak egyre több lehetőségem lesz ha így folytatom.

Azért motiválók a kommentjeim, mert többnyire olyan dolgokat írok le a válaszokban, amiket a valóéletben nem vállalok fel.

Pl.: Hogy 1 év alatt öngyilkossági kisérlettől és olyan kóros szorongástól indulva, hogy nehezen tudtam elhagyni a lakásomat eljutottam arra a szintre, hogy kb minden héten új emberekkel megyek ismeretlen helyekre, a szociális életem jobb mint egy igazán extrovertált embernek. Van tartós kapcsolatom, normális pénzügyi hátterem, kezdek úgy kinézni ahogy akarok és mindezt (vagyis nagy részét) önerőből értem el.

Nem vagyok facebookos motivációs guru így itteni tanácsadásokban élem ki a piszkos vágyaimat, mi szerint próbálom mindenkinek átadni azt a hitet, hogy kemény munkával és megfelelő iránymutatással szinte bármi lehetséges realisztikus kereteken belül.

Ez sokszor úgy jön le, mintha menőznék vagy lenézéssel írnám amit írok, ami hülyeség, mert ez egy anoním oldal. Innen soha senki sem fogja tudni ki vagyok/voltam.

2019. okt. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!