Van nálatok olyan filmsorozat, ami már-már beteges és függőséget okoz számotokra?
Kb. kívülről tudom már a Csengetett Mylord? c. sorozat minden részét, de nem tudom megállni, hogy újra és újra meg ne nézzem. Még mindig elszórakoztat és érdekes módon meg is nyugtat, vagy nem is tudom, hogy írjam le.
Persze nézek más filmeket is, de ezt századjára sem hagyom ki. Ez már orvosi eset?
Alapvetően nem ilyen súlyos a helyzet.
Bud Spencer - Terence Hill filmeket végtelenszer meg tudom nézni újra, de csak tv-ben elkapva, nem keresem a lehetőséget. Sorozatokat nem szoktam újranézni, viszont ha elkezdek valamit akkor képes vagyok napokig folyamatosan darálni az évadokat
Jóbarátok. Olyan 6 éves korom óta nem telt el úgy szerintem egy hét sem, hogy nem néztem belőle legalább egy részt. Minden évadot milliószor láttam már, de ugyanúgy nevetek rajta.
23/L
Bud Spencer-Terence Hill filmeket gyerekkorom óta 5000.szer nézve is ugyanolyan gyermeki élvezettel nézem, és szóról szóra fújom a jeleneteket :D
Ezen kívül Agymenők, ami egész nap zörög, az sem baj, és a South Park részeit is már 3000.szer nézve is imádom :D
30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!