Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Reggel elrakjátok az ágyneműt...

Reggel elrakjátok az ágyneműt ágyneműtartóba, vagy kint hagyjátok az ágyon?

Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 13:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem pakolok el és nem is ágyazok. Ha vendég is jön a hálószoba zárva van.
2019. júl. 7. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem rakom el. Egyrészt nincs is ágynemű tartóm, másrészt szerintem jobb, ha szellőzik napközben.

A vendégek meg nem szoktak bemenni a hálószobába.

2019. júl. 7. 14:07
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Mást is le igénytelen k.váztak üzenetben vagy csak engem tisztelt meg az "úr"?
2019. júl. 7. 14:09
 14/20 A kérdező kommentje:

Én sem rakom el. Nekem alul az ágyban van ágyneműtartó, viszont én is inkább reggel szépen összehajtom és kint hagyom az ágyon. Illetve hozzánk sem jön senki, főleg nem fel a szobákba.

Köszi a válaszokat!

2019. júl. 7. 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ágyneműtartónk. Minek?? Az ágy alvásra van, nappal nem használom másra, hogy el kelljen pakolni róla bármit is...
2019. júl. 7. 15:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kint hagyom az ágyon.
2019. júl. 7. 15:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Régebben mindig beágyaztam hogy elraktam az ágyneműt a tartóba és betoltam az ágyat. De mára már meguntam és szépen össze rakom, leterítem egy pihe-puha pléddel és egész azon fetrengek
2019. júl. 7. 15:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Én kint hagyom az ágyon és be se ágyazok, csak max. ha jön hozzám valaki és bejön a szobámba (ami kb. évente egy alkalom).

Amúgy pár hónapja rászoktam, hogy felkelés után szépen, összehajtogatva hagytam ott az ágyneműm, de le is szoktam mostanra, mert én is sokat heverészek nap közben az ágyamon és ha össze van hajtva alattam, nem olyan kényelmes.:/

21L

2019. júl. 7. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem szoktam idegeneket beengedni a hálószobánkba, szóval nem rakom el az ágyneműt. Összehajtom és rárakom az ágytakarót.
2019. júl. 7. 17:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Ahány ház, annyi limonádé.

Nálam sosincs, mert akarok a parkolással vesződni. A szobám meg tabu minden idegen számára. A családom meg ismer

2019. júl. 8. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!