Megsértődnétek ilyen miatt? Tegnap a képek nem jelentek meg Facebookon.
Egy ismerősöm mutatott pár képet nekem messengeren, és kérdezte, látom-e. Hallottam már a problémáról akkor, és írtam neki, hogy nem látom, és írtam, hogy mostanában ez általános a Facebookon, stb. Kis beszélgetés után az ismerősöm kiborult, hogy nem is érdekel engem, mi van a képeken, meg se kérdeztem, mit akart mutatni. És az lett belőle, hogy nem veszem őt komolyan, nem érdekel engem. Egyébként amolyan barátok vagyunk, nemrég kicsit több is alakulgatott köztünk, de végül úgy látszott, többnek nincs értelme, nem fog működni. (Ezt bizonyítja ez a képes eset is, hogy "nem érdekel engem".)
Ilyenen megharagudnátok? Nem mondanátok el magatoktól, mi van a képen, ha az illető jelzi, hogy nem látja? Erre külön rá kell kérdezni?
6. Megértette ő is, hogy nem látom, csak nehezményezte, hogy nem kérdeztem meg utána, hogy mi van a képen. Én meg gondoltam, csak elmondja magától, ha fontosnak tartja vagy közölni akar valamit...
Köszi az eddigi válaszokat! Nem tudom, ki pontozott le mindenkit, én nem pontozok le senkit, inkább fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!