MBTI személyiségteszt alapján ENFPből INFP lettem. Ez azt jelenti, hogy megváltoztam, ugye?
A típusok között van átjárás, az eredmény attól is függ, hogy épp milyen hangulatban vagy. Lehet, most kicsit magadba fordulóbb voltál és így jött ki az eredmény. Az I ugye az introvertáltat jelöli.
Nem szabad ezt kézpénznek venni
Nincs a tipusok közt átjárás. Olyan nincs hogy tavaly extrovertált voltál de idén introverttáltá váltál. Vagy ilyen vagy, vagy olyan. A pillanatnyi hangulatod függvényébe kicsit máshogy töltöd a tesztet de a tipusod nem tud megváltozni. Ez igaz a többi kognitív finkcióra is.
Egy INFJ
A teszt helyett inkább a kognitív funkciók tanulmányozásával "állapítsd meg" milyen típus vagy. Szerintem így sokkal pontosabb. Ha a tesztet hangulattól függően kicsit másképp töltöd ki, rögtön más típust kapsz akár.
Gondolom 16personalities tesztet töltöttél ki. Az a gond, hogy ezek a tesztek egyáltalán nem veszik figyelembe a kognitív funkciókat, csak a betűkkel foglalkoznak.
Kb így:
Inkább hetekig otthon ülsz a sötétben sírva, amíg a kedvenc könyved 10. alkalommal olvasod újra? - Introvertált
Inkább minden nap bulizol az 50 legközelebbi barátoddal, és sosem vágysz magányra? - Extrovertált
Én a 16p tesztet többször is kitöltöttem és szinte mindig INTP-t kaptam, néha ENTP-t. A kognitív funkciók tanulmányozgatása után majdnem biztos vagyok benne, hogy ENTP típus vagyok, de néha még így is elbizonytalanodom:D
Ezt az oldalt tudom ajánlani, olvasgasd:
Előző vagyok
Ha tudsz angolul, ez az oldal is hasznos lehet, az ENFP és INFP közötti különbségeket írja le:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!