Ha a kollégiumban közös zuhanyzó van elfogadod a kollégiumot, vagy inkább albérletet keresel?
nálunk egy helységben volt a női és a férfi zuhanyzó is, annyi különbséggel, hogy elől volt a női függönnyel elválasztva, hátul a férfi függönyök nélkül. senki nem panaszkodott.
Amúgy meg nincs ebben semmi, hogy meztelen vagy valaki előtt. te sem ruhában születtél.
Eszembe sem jutott volna, hogy a zuhanyzó miatt ne legyek koleszos. (ok-ok pénzem sem lett volna másra). Pedig még elválasztó falak sem voltak, egy helyiség volt az egész. Ja igen és mi is egymás előtt borotváltuk mindenünket. A puncit is. Totál csupaszra (legyen most neked is jó napod, ha fiú vagy).
Ahogy írták, az éjszakai rohangálások inkább az idegesítőek, meg ha kifogsz egy gyökér szobatársat.
Nálunk mindig kopogás volt, kiszólt a bent levő, h fiú vagy lány, a kinti meg visszaszólt hogy én is :D meg h bemehet e... volt ritkán, aki nemet mondott, lány, de ezt szerintem tiszteletben lehet tartani.
Egyébként meg, mint egy uszodában, attól, hogy látom a másikat, még nem elemzem ki, vagy bámulom hosszasan, bár tény, hogy aki nincs ehhez hozzászokva, kellemetlenül érezheti magát eleinte.
Ahogy már írták, van zavaróbb ennél (nekem a folyamatos jövés-menés, éjszakába nyúló bulik, gyp szobatársak), próbálj alkalmazkodni, amennyire lehet, ha koliban laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!