Miért kell sok embernek szidni a kamaszokat, ha Ők is voltak egykoron azok?
Nem mindenki viselkedett úgy, mint a mai kamaszok.
Csecsemő is voltam, mégis idegesít, ha elkezd mellettem bömbölni egy.
Igaz. Voltam kamasz. Csak mondjuk én viselkedni is tudtam.
Pl az alap, hogy buszon leveszem a táskám, próbálok kinézni (és látni is) a fejemből, nem ugatok vissza a felnőtteknek, ha jogosan sérelmeznek valamit, és igyekszem nem idegesíteni a környezetem se hangoskodással, se hangos zenével (főleg nem bluetoothos hangszórón). Mondjuk ezeket felnőttként is pont ugyanígy csinálom. Bizonyára én vagyok a legnagyobb weirdo.
#2 Ez igaz. De ugyanígy vannak paraszt felnőtt emberek is. Általában az ilyen emberek kamaszkorban válnak ilyenné.
Ugyan ilyen kamaszok voltak 10,20 éve is. Vegyes a társaság.
Én is volt,hogy visszaszóltam,ettől függetlenül összességében udvarias ember voltam,az is maradtam.
Fiatal vagyok és elmondhatom magamról, hogy utálom a fiatalokat!
Miért? Mert százszor többet tapasztaltam és éltem át, meg értem el, mint a velem egykorúak többsége!
Mert a béka feneke alól indultam, nulla szülői támogatással, hátrányos helyzetűként nevelkedtem fel. Most pedig dolgozom, tanulok, fejlesztem magam és azzá az emberré válok, akinek lennem kell. Becsületes, dolgos és példaértékű emberré. Sose érhet a nyomomba olyan valaki, aki még csak viselkedni sem tud. Ezért utálják sokan a kamaszokat. 19/f
#4-es Te mi alapján ítéled el a fiatalokat? Te ismersz mindenkit? Kétlem.
Te szimplán beképzelt vagy. 19 évesen még gyerek vagy,nincs elég élettapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!