Mennyire tekinthető normálisnak, hogy 23 évesen a szabadon töltött időm nagy részét otthon ülve, autodidakta módon való tanulással töltöm?
Figyelt kérdés
Alapvetően egy extrovertált személy vagyok, aki könnyen elvegyül az emberek közt és időről időre igényli az impulzusokat az életében, de körülbelül 2 éve elkezdtek érdekelni különböző tudományok és szabadidőm nagy részét monitor előtt vagy könyv felett töltöm. Néha látom, hogy mások kint szórakoznak, akkor megfogalmazódik bennem, és akkor kicsit elszorul a szívem, hogy normális-e amit csinálok ilyen fiatalon, de a tudásvágyam meg kiapadhatatlan.2019. jún. 30. 21:42
11/13 anonim válasza:
Ne tekintsd off-nak a kérdést, csak kíváncsi vagyok, hogy valóban lehet a horoszkópban valami? A csillagjegyek közül az ikrek az egyik legtudásvágyóbb, nem ez a horoszkópod? Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de tapasztaltam benne igazságokat, csak azért kérdem.
12/13 A kérdező kommentje:
Nyilas vagyok. (:
2019. júl. 3. 09:41
13/13 anonim válasza:
köszönöm a választ:
rákerestem a nyilasra, lehet van benne valami:
"a nyilas jegyűek egész életükön át tanulnak valamit, nagyon kíváncsi természetűek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!