Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lesz akkor ha holnap a...

Mi lesz akkor ha holnap a fogorvosnàl mikor ràm kerül a sor és hivnak, akkor én kiszaladok a rendelöböl és hazajövök mert annyira félek?

Figyelt kérdés

2019. jún. 30. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Holnap nincs fogászati rendelés.
2019. jún. 30. 13:03
 12/17 A kérdező kommentje:
De ez magàn kell fizetni valamennyit. TB-shez senki nem mer menni. Ha megis elmegy TB-shez tuti hogy utanna az is maganorvosnal köt ki.
2019. jún. 30. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit fosol? Ne legyél már ennyire nevetséges, kérlek.
2019. jún. 30. 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Felhivom figyelmed h a magándokik gyakran tb alapon is praktizálnak :) a mienk pl annyira kedves és csinoska hogy az utcában minden férfi hozzá jár :D meg a nők is mert nagyon ügyes, fájdalommentesen dolgozik. Egyébként szabad akaratodból nyugodtan hazajöhetsz, ne is menj el akár. Én nagyon félős vagyok, mindig szólok is, és úgy elérzéstelenítenek hogy azt se venném észre ha a mandulám vennék ki közben.
2019. jún. 30. 19:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Tudom de aki nalunk van tb-s az egy barom mindent kihuz meg szetbarmol, ezert kell menni mashoz be a varosba mindenki hozza jar nagyon jo amugy. De en nem szeretek semmien orvoshoz menni. Fogorvoshoz foleg nem. De azert megyek. Muszaj.
2019. jún. 30. 21:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Szoval nem azt mondom az osszes tb-s rossz de aki nalunk van az igen.
2019. jún. 30. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Na most akkor tbshez mész vagy magánhoz?

Mindenesetre utoljára elfutni 10 évesen futottam el, vérvétel elől. A mai napig félek a tűtől, de ha kell, akkor erőt tudok venni magamon és nem is látszik rajtam, hogy majd betojok. Nő létemre nehogy már én legyek tökösebb. XD

2019. jún. 30. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!