Miert beszelnek az emberek orakhosszat jelentektelen dolgokrol? Miert nem lehet a lenyegre terni?
megfigyeltem foleg sztori meselesnel hogy 90%ban jelentektelen dolgok leirasaval bibelodnek.
amugy is mehezen koncentralok huzamosabb ideig de az unalmas jelentektelen reszek lefarasztanak.
ti hogy vagytok ezzel? en szeretem ha egy tortenet lenyegretoro es atlathato..
Ez a társasági élet. Helyzettől függ ...
Pl.: kollégától nem akarom tudni hogyan pontosan mi evett amikor hibát talált tesztelés közben, csak hogy mit talált.
... de barátoktól elvárt dolog. Társalgás...
Orvos vagyok, imádom mikor megkérdezem a nénit, hogy mi a panasza és elkezdi mesélni, hogy elment tegnap a piacra csirke farhátat venni... :-D
A másik csúcs az szokott lenni amikor ecsetelik hogy 30 évvel korábban melyik kolléga operálta őket... Ilyenkor rohadt gyorsan félbeszakítom őket.
Nekik nem számít, tényleg nem számít figyelsz
e
mert ő sem figyel rád, ezért nem veszi le sen az arcod se testbeszéded. néha azért hozzáér mocskos kezével hozzád, ami elötte fenekét vakarta. Néha azért oda szól figyelsz?
Simán cSinálhatod a saját dolgokat játszhatsz a telofon, olvashatst,...akármit. Nem érdekli csak az hogy kibeszélje magát. Néha odamondod igen,tényleg,valóban, de a legjobb lenyűgözce lenno: azta! az igen! nHáz naház nahát náthát nataneu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!