Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék ha a jobb kinézet...

Mit tehetnék ha a jobb kinézetű csajok az eseteim, de velük sosem tudok összejönni már 30 évesen sem?

Figyelt kérdés
Az igényeimet sajnos nem tudom leadni, csak olyannal tudok összejönni akit vonzónak találok, kényszerből, muszájból "jóvan az úgy" módszerrel én nem tudok csak úgy összejönni lányokkal Járt már valaki hasonló helyzetben?Esetleg fejlesszem magam valahogyan hogy esélyem legyen?Nem vagyok dagadt, és nagyon nagyon ronda srác, bár nem is egy Brad Pitt.
2019. jún. 23. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha ez a gond, akkor érdemes lenne fejlődnöd. Ha egészséges vagy, és van rá pénzed, akkor irány az edzőterem, és tartsd be az edzéshez vakó diétádat!

Ép testben ép lélek!

A vonzó külső egy dolog. Legyeél belülről is vonzó!

Sok komminikációs tréning van, mégtöbb témával foglalkozó könyv, és rengeteg cikk.

Tanulj ezekből, gyakorold, és hozd ki a maximumot a szociális képességeidből!

Nyilván ezektől nem kell más embernek lenned, meg vannak korlátaid, amiket fejreállva sem tudsz átlépni. Viszont az is biztos, hogy így több esélyed lehet a nőknél általában.

Tehát hozd ki a maximumot magadból! Erre áldozd az idődet, erre költsd a pénzedet! Idővel meg fog térülni 🙂

2019. jún. 24. 02:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Én előbb járok mint te. Amit tanácsoltak neked már mindet végigjártam. Edzőteremben már közel 10 éve járok, mondhatni tökéletes alakom van. 43 évesen még mindig azokat a nőket keresem, akik bejönnek. Nagyon kevés van és ismeretlenül megszólítani elég kellemetlen, mert előítéletesek a nők. Hidd el nekem nem az alakról szól az egész, ha végig akarod járni az utamat újra, akkor sok sikert de itt kötsz ki ahol én vagyok. Barátokat kellene szerezned sokat és azoknak az ismerőseikkel összejönni. Ha egyáltalán azok ismernek olyan csajokat akik bejönnek... Elég lutri az egész.
2019. jún. 24. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!