Mitöl ilyen aljas némely ember a másikk, miert nem zavarja ez öket hogy ezáltal a sanát légkörüket is rohasszák?
Figyelt kérdés
Munkahelyen van néhány olyan ember, aki kifejezetten velem úgy viselkedik mintha onnan rángatott volna ki, megalázó, bunkó- csak azért mert roma vagyok. Igen azért, mert elmondta, hogy ellenérzései vannak a romákkal. Legyen aláírom rosszat tapasztalt, vagy élt át velük. Nem kell mindenkinek szeretni egymást, de az hogy már egy ideje munkatársak vagyunk és látja, mert látja, hogy nem vagyok putris alja ember, söt segitökész normális értékrendü embernek tartom magam, és a környezetem is, akkor miért viselkedik továbbra is úgy? Nem értem, miért jo neki ha kellemetlenül zavarbahoz hogy társaságban mindenkivel kezet fog velem oedig nem stb .. miert jo neki hátatforditva kozlekedni, duzzogni? Mert engem kifejezetten irritál. Nem kell szeretni, de mit éreznek ezek az emberek?2019. jún. 21. 17:55
1/1 anonim válasza:
Egyesek csak pitiánerek, vagy előítéletesek és ragaszkodnak is tévhiteikhez. Nem vagyok roma, de ismerek (szomszédok) párat, akik teljes mértékben megcáfolják az összes hírt/előítéletet/stb-t. Ha vigasztal drága ex-angol tanárom érettségin vont le pontokat ott, ahol nem kellett volna, hogy amennyire csak lehet, húzza le a százalékom, mert nekem 18 évesen van felsőfokúm, neki meg 40 évesen sem sikerült még összehoznia, csak középfokú nyelvvizsgát.
Szóval kitartás! Ezek az emberek csak magukat mérgezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!