Hogy szoktassam le erről a párom? Úgy viselkedik mint egy gyerek, ha valamibe jobb vagyok.
Tényleg k idegesítőek vagytok, értjük mi, hogy nektek legalább a helyesíráshoz van "adottságotok", de ennyire már nem kéne odaverni magatokat :)
Kérdező, kutyából nem lesz szalonna. Én olyat még nem láttam, hogy valaki, aki ilyen baromságokat csinált, megváltozott volna - általában valami mélyről jövő, gyerekkori beidegződés szokott lenni, nem igen vetkőznek ki belőle. A legjobb benne, hogy a delikvens általában annyira nem lát tisztán, hogy meg van győződve róla, hogy ő teljesen normálisan viselkedik és te szemétkedsz ővele. Ha nem bírod így elfogadni, akkor márpedig nem marad más, mint a szakítás. Lehet itt bohóckodni kooperatív játékokkal, akkor nem lesz annyira feltűnő amit csinál, de megváltoztatni nem fogja, amíg ő nem akar magától megváltozni, és az az esetek 90%-ban nem következik be. Pontosan emiatt, mert nem látja be, hogy ő megy a forgalommal szemben.
Pont a minap olvastam egy cikket az önbizalomról meg a gyerekekről. A kicsik, akiknek partit rendeznek, ha bilibe szartak, vagy a család egészében elájul, ha négyzet alakú lyukba teszik a kockákat, azok qrva nagyot koppanak a suliban, mikor nem az ő feneküket nyalják a tanár nénik, és nem mondják nekik, hogy mennyire ügyibügyik. Ott találkoznak náluk okosabbakkal.
Ez a phasz egy nagy gyerek. Te ezt látod, innentől a te hibád, ha nem lépsz.
Helló, van egy rossz hírem, szerintem reménytelen. Én nem tartom magam nagyon versengőnek (36F), de a párom nagyon az, és rájöttem, hogyha békességet akarok, akkor nem versenyzek vele SEMMIBEN, mert alapból én is utálok veszíteni, másrészt, ha ő veszít akkor nagyon elviselhetetlen,
Simán megver egy csomó kártyajátékban, társasjátékban, stb. Ami működik, hogy vannak ilyn kooperatív társasjátékok, pl a Pandemic, azt tudjuk játszani.
Nem tudod erről leszoktatni, ez egy veleszületett tulajdonság. Max a hiszti kevesebb, de a szíve mélyén akkor is utálni fog veszíteni.
Egyébként párkapcsolatban amúgy sem ajánlatos SEMMILYEN TÉREN versenyezni a pároddal, mert abből soha senki nem jön ki jól. Inkább próbáljatok egy csapatot alkotni, és versenyezzetek másokkal, ha negy a versenyszellem.
Ez egy az egyben az apám. Önbizalomhiányos, apja piás, hamar meghalt, aztán később az anyja is. szociális készsége nulla, nagyon rossz volt mellette felnőni. Még úgy is, hogy anyám nagyon rendes volt, de nem tudta teljesen kompenzálni. belőlem is önbizalomhiányos, félős kamasz lett, szerencsére később sok munkával s némi szerencsével elmúlt belőlem ez, de nem volt egyszerű.
SOHA nem élnék ilyen férfival. Az első hisztije után ráborítanám az asztalt, és otthagynám a pic.sába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!