Titeket is megbámulnak az emberek, és ha igen, miért?
Komolyan mondom akárhová megyek tíz emberből minimum nyolc ember megbámul. Úgy néz rám némelyik emberke, mintha embert őltem volna. Ismerőseim is mindig mondják hogy megint bámul valaki. Nem, nem képzelem be, és nem is hallucinálok. Állandóan ez van, folyamatosan az arcomba bámulnak és hiába nézek rá, nem néznek el akkor sem. Nem a ruházatomat nézik, hanem az arcomba bámulnak. Az arcomon sincs semmi fura, kivetni való. A fiatal lányok rám se mernek nézni, az idős f..ziktól a fiatal gyerekekig, a felnőtt korú nők is ugyanezt csinálják. Teljesen átlagos vagyok, nincs rajtam semmi furcsa. Komolyan mondom, hogy lassan agyf***szt kapok,ugyanis rettentően frusztrál és idegesítő. A kérdésem az, hogy az emberek miért bámulnak más embereket? Mi oka van rá? Titeket is megbámulnak, ha igen miért? Kiket szoktak megbámulni / nézni az emberek? Várom a normális válaszokat!
Köszi!
22F
Engem a fura járásom miatt néznek meg. Volt időszak, amikkor nagyon zavart, ma már nem érdekel. Ha beszól, azt őt minősíti...
Cserébe én is szoktam nézni a nőket: mert többük szép, és van, akinek tetszik a lába.
Engem is meg szoktak bámulni, én azért nem tudom a konkrét okot, mert rengeteg opció van. 190+ magas vagyok, fiúban se találkoztam még olyannal, akire nem lefelé kellett volna néznem, nemhogy lányban, tehát ez lehet szokatlan dolog. Acélbetétes bakancsot hordok, azt az emberek nagyon meg szokták nézni, meg is ijednek tőle, mintha ez legalábbis azt jelentené, hogy random nekiállok rugdosni, aki az utamba kerül... -.- Piercingjeim vannak, a sminkem fekete, oldalláncom és szegecses bőrkarkötőim vannak; összességében elég kirívó a megjelenésem. Másrészről meg mindig azt mondják, hogy nagyon tekintélyt parancsoló és félelmet keltően hidegvérű a kisugárzásom alapjáraton is.
Szóval magamat illetően vannak bőven szóba jöhető magyarázatok, de hogyha rajtad nincsen semmi extrém, akkor maximum csak a kisugárzást tudom rád is illeszteni. Lehet, hogy te nem érzékeled, de van benne valami, amit az emberek szokatlannak/vonzónak/taszítónak találnak első benyomás alapján, és azért figyelnek.
Én a hozzám hasonló öltözködésűeket szoktam általában megbámulni - jó, lehetőleg nem annyira feltűnően - , de csak azért, mert ritkán látok olyan embereket. ':D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!