Miert vagyok csak 51 %- os gyakori kerdeseken?
"a kérdés kiírása s a válaszokra várakozása helyett csak arra kellene időt fordítani, hogy a seggedben lévő netet megfelelően használod s megvan pár mp alatt."
S el vagyok hordva bunkónak csak mert leírom, hogy ostoba a nethasználathoz is... "
Hehh, de jót nevettem most. :D Tudod miért vagy elhordva bunkónak? Mert tirpák, bunkó módon írsz és fogalmazol. Lol. Olvasd vissza az idézőjeles sorokat. Ha neked ezt írnák, jogosnak tartanád a másik felet bunkónak, nem? Hát dehogynem. Ebben az esetben pedig te voltál a bunkó.
Amúgy azzal a kérdéssel nem volt gond. Nyilván tudja használni a keresőt, de se a google találataiból és a te 4 random linkedből nem fogja kitalálni, hogy melyik oldal a valóban megbízható. Lehet mindegyik, de inkább biztosra akart menni.
Lepontoztak jogosan vagy jogtalanul, előttem kifejtették.
Egyetem meg azért vagy rosszabb, mert nem tanulsz elég jól.
Politika rovat nem,ezoteria sem,gyermekvallalas sem,legtobbet az emberekhez irok,esetleg meg szorakozas,utazas,elektronika,csaladi rovat,rokonok,szomszedok.
Igen,valoban nem irok szepen az elutoott betuket nem javitom ki,amig nem megy az olvashatosag rovasra tulzottan,ekezetet nem teszek.
Van,aki ezt ugy vesz,hogy helyesirasi hibak! Nem tudom,szerintem nem ez a helyesirasi hiba,abban en otos voltam mindig😄
Amugy csak ket napja vagyok itt,mert beteg vaghyok ,meg vagyok fazva. Most ez a szorakozasom. Tokjo ez a gyakori. k erdesek!
Oszintenek oszinte vagyok valoban. Esetleg azzal szoktam kicsit jatszani,hogy csak reszigazsagokat mondok el,igy elegge felrevezeto lehet sokszor a rolam kialakult kep egy - egy kerdes kapcsan😃
De ez benne a plane! Igazat mondok,de ha nem fejtem ki teljesen,azert az megse ugy van!😀Ebbol szoktak vicces dolgok szuletni.
Vagy sokszor nem tudjak,szretintem eldonteni,hogy gunyolodok- e,pedig en komolyan mondom. Lasd pl. Hova mentek iden nyaralni?😄
Kotekedes:
Olyan nagyon nem szoktam tenyleg kotekedni,esetleg kicsit,vagy azt hiszik,hogy kotekedem,pedig nem is,inkabb ez a jellemzo...
Irigykedni,azt szoktam neha...
"Volt/ van cigany osztalytarsad? Szereted?"
54. vagyok 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!