Egyes emberek miért veszik át Puzsér Róbert szóhasználatát?
Figyelt kérdés
Például hogy hitvány meg szekunder szégyenérzet, szellemi kútmérgezés. Tudom, hogy ez előtt is léteztek ilyen szavak, de mostanában ezt hallom mindenhol nagy számban. Korábban sosem hallottam, hogy valaki egy előadóra, egy filmre, egy étteremre, akármire azt mondta, hogy hitvány. Ettől most szofisztikáltabbnak érzik magukat, vagy miért csinálják?2019. jún. 14. 09:32
11/14 anonim válasza:
De sokan elkezdtek prolizni is (kedvencem, amikor olyan mondja, akire tökre ráillik), meg hogy "a magyarok egyelőre tudatlanok/éretlenek stb." - ami egyes témákban lehet igaz is. De úgy veszem észre, hogy néhány ember olyan lekezelően beszél, és ehhez Puzsér most szolgáltatott nekik egy szókincset, így nagyobb meggyőződéssel csinálják."
Kedves kérdező, a fenti soraid arról árulkodnak, hogy igenis frusztrál téged mások fogalmazási stílusa, more.
12/14 A kérdező kommentje:
Figyelj, szerintem az, hogy valamiről van egy negatív képem, nem azonnal frusztráció. Ettől függetlenül, nem értem, miért lenne baj. ha éppen frusztrálna, az se szégyen. A kérdésem áll. Ebben az idézett kommentemben amúgy elrontottam: a kérdésem NEM magára Puzsérra vonatkozik.
2019. jún. 23. 21:18
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Csak az aláírásérkezett meg, a levél szövege nem.
2020. okt. 17. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!