Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert elvárás a mai világban...

Miert elvárás a mai világban hogy a fiatalok mihamarabb el költözzenek otthonról?

Figyelt kérdés

Ha egyszer drága az alberlet vagy magas lenne a törlesztő, otthon meg van hely hiszen sokan laknak csaladi hazban vagy két-három szobás lakásban, miert problema ha valaki jól érzi magát otthon es a szüleinek sincs semmi kifogása?

Föleg anonim vagdalkozás megy amugy. En felvallalom hogy nekem jó otthon szüleimet nem zavarom helyem van, es legfőképpen nem kell havonta 150.000 forintot kifizetnem azért hogy egy idegen lakásában lakjak ahol a fal szinet sem választhatom meg.

2019. jún. 13. 15:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szüleim egy 1 + 2 félszobás panelban élnek. Az nem elég nagy több generációnak.
2019. jún. 14. 08:44
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Valami nagyokos írja már le, hogy miért kötelező mindenkinek a párkapcsolat?
2019. jún. 14. 12:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Olyan nőt kel keresni akivel lehet tervezni de eleve ha mindenki csak saját lakásal csajozhat.Akkor vagy hittelelet kel fizetni életem végéig vagy külföldön kel pénzt keresni.De eleve azok a nők akik még a földön járnak is tudják mi a magyar valóság szinte az összessnek van barátja.
2019. júl. 8. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
65%

"Akkor dögöljél meg anyád pincéjében egyedül ha neked az élet"

Miért, neked a párod az egyetlen ember a világon, akivel szóba állsz? Mert akkor eléggé sajnállak. Nem is értem az ilyeneket. Attól, hogy valakinek nincs párkapcsolata, még nincs feltétlenül egyedül. Léteznek barátok, rokonok is a világon, nem csak párkapcsolat.

2019. júl. 9. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!