Van eselyem olyan ferfit talalnom aki mellett nem kell
“nőnek” lennem?
Figyelt kérdés
Tudom,furán hangzik a kérdés de ezt nem úgy értem h az ágyban ne én lennék a nő,hanem egyszerűen nem érzem magam nőnek (férfinak sem). Nem vagyok annyira fius kulsoleg de belsoleg abszolut semmilyen nemunek nem erzem magam. Szeretem ha egyszeruen csak emberkent kezelnek. Nem mondjak ram h holgyem,kisasszony. Nem fizetnek ki nekem semmit csak mert en vagyok a no o a ferfi. Nem szeretem a tipikus noi “gyengebb nem” dolgot. Cementeszsakot is siman felkapom ha ugy van,nem derogal. Rengeteg ferfi es noi hobbi érdekel. Van eselyem ra h talalok egy ferfit aki elfogad igy?
(Ismetlem szexben semmi kulonos nincs velem max annyi h biszex vagyok alapjaraton)
2019. jún. 8. 10:01
1/9 anonim válasza:
Szélsőbalos politikai körökben keresgélj, ott rengeteg hasonló "nemtelen" embert találsz.
2019. jún. 8. 10:12
2/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ne lenne esélyed? Vannak férfiak akik nem megszállottjai a hétköznapi nemi szerepeknek, bár Magyarország még mindig túl konzervatív kicsit. Pl. a legtöbb nő sajnos beletörődik, hogy neki kell ételt készítenie ugyanakkor többségük nem lenne hajlandó füvet nyírni.
2019. jún. 8. 10:13
3/9 anonim válasza:
Pl én, szintén biszexes beütéssel, bár alapvetően heteró életvitellel, férfiként pont ilyen karakterű nőpartnere vágyom, mint amilyennek jellemezted magadat. Nálam a női emancipált egyenjogúság valóban olyan egyenjogúság, hogy pl a csaj miért ne hívhatná meg a pasit. Vagy bármi hasonló. Nem szeretem ezeket a "lovagias, tenyérenhordozó" sztereotípiákat és azt sem, hogy a nőket meg ilyen játszmakirálynőnek állítják be, hogy pl "egy nő, ha azt mondja, ~tessék?~ akkor az nem azt jelenti, hogy nem hallotta, hanem hogy ad egy lehetőséget a módosításra" - namost köszönöm szépen, de én nem vagyok kíváncsi az ilyesmire és nem kérek belőle. Sokkal inkább egy, a kérdezőhöz hasonló felfogású, igazi SZÖVETSÉGES partner, akivel lehet egy húron pendülni, akivel lehet élvezni az életet és nem kell manír, sztereotípia, klisés szerepjáték jellegű viselkedés.
2019. jún. 8. 10:15
4/9 anonim válasza:
Ne aggódj, van :D
2019. jún. 8. 10:38
5/9 anonim válasza:
"a legtöbb nő sajnos beletörődik, hogy neki kell ételt készítenie "
Én nem törődöm bele, én szeretek ételt készíteni a családomnak (cserébe ők mosogatnak) és jó érzés látni, hogy jóízűen elfogyasztják és utána azt mondják minden alkalommal: köszönöm az ebédet, finom volt. :)
2019. jún. 8. 10:55
6/9 Metionin válasza:
Simán. Én se vagyok az a "nő" akit leírtál, csinálok fiús dolgokat is és nem várom el hogy udvariasabbak legyenek velem (tartsák az ajtót meg fizessenek helyettem) csak mert én xx kromoszómával rendelkezem. Tkp kijövök balettóráról és elkezdek biciklit szerelni. Sosem értettem, hogy pl. ezek közül miért női dolog az egyik és miért férfi dolog a másik. Szerintem egy csomó férfi van, aki még meg is könnyebbül ha nem kell ilyenekkel baszakodni.
2019. jún. 8. 11:15
7/9 anonim válasza:
Persze, hogy van. Én is ugyanígy vagyok vele, mint te, és már 6 éve élek házasságban, szóval nem lehetetlen a dolog :)
2019. jún. 8. 14:30
8/9 anonim válasza:
Én simán elfogadnék egy nőt, mint ember, csak lenne már végre valaki, akibe belefutnék...
2019. jún. 8. 16:21
9/9 anonim válasza:
Én szeretem az olyen lányokat akinél nem kell túltolni a kedveskedést meg a romantikát, helyette inkább elmegyünk egy moziba aztán végigökörködjük az egészet, vagy jön segíteni kertet ásni. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!