A legtöbb ember miért puszta kézzel veszi el a boltban a pékárukat?
Ha nem nyomkodom, csak elveszem azt amit megfogok, akkor én most nagyon nagy kulturálatlan tuskó proli paraszt vagyok.
Ugyanakkor nem érek hozzá másikhoz a retkes kezemmel és nem is tartom fel a sort amíg a csipesszel miszterbínkedek...
A legjobbat feltetelezed...de aranyos kis naiv vagy
Dolgoztam aruhazláncnal
Puszta kezzel dobaltuk be a helyukre es meg a foldrol is felvettuk lefujtuk,visszaraktuk
Csatlakozom ahhoz a valaszolohoz is aki ramutatott h a foldrol mennyi kosz tapad a kosarakra is amikben ezek vannak.
NE GONDOLKODJ H MI MENNYIRE TISZTA!!
Jobban alszol hidd el
Primában
De ne hidd h mashol kesztyus kezzel bannak a peksutikkel. Sajnos ez van. A huspult detto
Gondolj arra h az immunrendszer igy erosodik
Pizzás fornetti pogácsát szoktam kézzel venni.
Zacsko nem opció, mert papírból van ... plusz ha nejlon is lenne ... 10 dbot lehetetlen lenne bele rakni.
A csipesszel szórakoztam sokáig, csak lassú és már rengetegszer majdnem mellé dobtam vele mert szimplán nehezebb a használata.
Kezzel csinálom, mert egyszerűbb és gyorsabb. Plusz csak ahoz nyúlok amit meg is veszek... így nem értem mi a tahóság benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!