Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek van legalább egy olyan...

Nektek van legalább egy olyan dolog, amiben jobban vagytok az átlagnál?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy én annak is örülhetek, ha valamiben megütöm az átlagot, sok dologban még rosszabb is vagyok. Nincs egy olyan tevékenység se, amiben kiemelkedően teljesítenék. Ehhez képest a környezetemben nem tudnék mondani olyan embert, aki ne lenne nagyon jó minimum egy valamiből, legyen az pl. valamilyen sport, kreativitással összefüggő dolgok, vagy csak az értelmi képességei..Mindenki tehetségesnek tudhatja magát valamiben, csak én nem.

Ti ismertek olyat, aki mindenben, TÉNYLEG mindenben max. csak az átlagot tudja nyújtani, vagy csak én vagyok ilyen selejt?

2019. jún. 6. 17:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nincs.Mindenben átlag alatti vagyok.Most jobban érzed magad?
2019. jún. 6. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Hetek óta pont ugyanez fogalmazódik meg bennem. Órákig sorolhatnám mennyi mindent próbáltam már ki életemben, különböző sportokat, művészeti dolgokat, akármilyen tevékenységet, amire lehetőségem volt vagy kedvet kaptam. Tényleg rengeteg mindent. És semmi. Egyszerűen maximum az átlagot tudtam nyújtani, semmiben nem tudtam legalább picit kiemelkedni és többet nyújtani az átlagnál. Semmihez nincs úgy igazán érzékem, tehetségem, ügyességem, akármim, még szellemileg is teljesen átlagosak a képességeim. Szörnyen érzem magam, mert mindenkinek van valamilye, mindneki megtalálja azt a tevékenységet, amire alkalmasabb másoknál, én meg néha egyenesen sem tudok setálni és annak örülök, ha ivás közben nem nyelek félre. Szóval osztozom a fájdalmadban.
2019. jún. 6. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem sincs. Gyerekkorom óta várom, hogy kiderüljön, miben vagyok jó, de nincs ilyen.
2019. jún. 6. 20:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem az írás az, aminél úgy érzem, hogy tényleg van hozzá tehetségem, ösztönből jön, és jobb vagyok benne az átlagnál.

25/F

2019. jún. 6. 20:52
 15/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem ismerek hozzád hasonló selejtet, bocsi
2019. jún. 6. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez vagyok. Engem is az utóbbi 1-2 hónapban kezdett el ez frusztrálni, hogy nem vagyok tehetséges semmiben sem. Emiatt aztán nem tudok magamra felnézni, nincs mire büszke legyek, ami nekem nagyon kihat az önbizalmamra.

Még nem tudom, hogy miképp "dolgozzam ezt fel". Ami kedvenc hobbijaim voltak azokat mára már nincs kivel csinálni, egyedül pedig ezeket nem igazán lehet, úgyhogy sokszor csak úgy tengődök, nem motivál semmi. De ahogy mondtam kirobbanóan jó azokban sem voltam, langya átlag esetleg.

Ismerek másokat is, akik különösebben nem tehetségesek semmiben, de mégis jól elvannak.

2019. jún. 7. 15:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Jó a kézügyességem és kreatív vagyok. Meg valamilyen szinten fotografikus memóriám van, nagyon könnyen tanulok.

Cserébe borzasztóan rossz a ritmusérzékem, félek a labdáktól és nincsenek szociális képességeim.

Azt vettem észre, hogy általában ha valaki kiemelkedően jó valamiben, akkor az élet egy másik területén meg átlagon alul teljesít.

2019. jún. 7. 15:49
 18/18 anonim ***** válasza:

én kb mint az utolsó :D először majdnem azt hittem, hogy én írtam, annyi, hogy a szociális képessségeim rendben vannak, nem a legjobb de okés

de amúgy kézügyesség és krativitás pipa, valamint nulla ritmusérzék és a labdáktól való félelem szintén

a másik az, amiben jobb vagyok az átlagnál, hogy akkor is észreveszem, ha valaki szomorú, el van kenődve ha ezt a többi ember nem feltétlen, mivel az illető nem mutatja a külvilág felé, jól tudok olvasni az emberek viselkedéséből, ösztönösen érzem, hogy a másik milyen hangulatban van, mit gondol, stb.

2019. jún. 8. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!