Mi a legnagyobb titkod?
Elég sok van, de a legtöbbet ha leírnám, töröltetnék, szóval itt egy lightosabb:
Amíg a nővérem velünk lakott, gyakran veszekedtünk és a veszekedések után gyakran átsikáltam a fogkeféjével a wc-t. Meg pl. b4szta megtörölni a lábád, mikor kilépett a zuhanyzóból és szanaszét áztatta a szőnyeget. Hiába szóltam neki, hogy törölje meg a lábát, még letagadta, hogy ő volt, pedig csak mi használtuk azt a fürdőszobát és én mindig megtörlöm a lábam....Ilyenkor néha a vizes szőnyeget beraktam a szekrényébe a fehérneműi közé és kb. fél óra múlva, amikor remélhetőleg valamennyire felitták a bugyijai a poshadt vizet, visszavittem a fürdőszobába és kiakasztottam száradni.
Kedves Kérdező!
"A pszichológus is ismeretlen, mégis rengeteg emberen segít."
A pszichológusokat ne keverjük össze az "önavatott" sok, hozzá nem értő barbárral. Hogy miért ne tegyük ezt, az igazán jól megmutatkozik a válaszok pontozásában.
A főnökömmel való viszonyunk, ami már remélhetőleg véget ért, bár őszintén, hiányzik.
Le akartam írni mégegyet, de inkább kitöröltem, a legnagyobb titkom maradjon csak az én titkom.
"Itt senki nem kért senkit a másik titkának véleményezésére, az, hogy itt piros és zöld kezekkel ezt megteszik, már teljesen más téma."
Ha az oldal régebbi látogatója vagy, úgy már sokszor megtapasztalhattad, hogy a válaszadók bizony arra törekszenek elsősorban, hogy a mások véleményét véleményezzék, nem pedig arra, hogy a kérdésre irányuló választ adjanak. Egy ilyen jellegű kérdést pedig nem is értem, hogy miért nem a Facebook-on teszel fel, hiszen ott minden olyan természetes, ott nincsenek semmiféle titkok, mindenki bátran, bármit közöl az egész világgal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!