Miért vannak ilyen emberek? Ezek szerint jobban járok, ha csendben maradok?
Jó kérdés. Azt hiszik, hogy ez csak valami jó vicc, hogy a másiknak nincs lelki világa,érzései de ugye mint minden ember saját magából indul ki.
Az EGO világát éljük sajnos.
Szerintem ha segítséget is kérsz, akkor olyantól kérj akiben megbízol, közel áll hozzád és ismered.
Ilyenkor szeretem ezeket a nagyon okos kommentelőket megkérdezni, hogy jó. És akkor mit csináljon az ember, ha nincs senkije és nem bízhat senkiben, ha a hozzá legközelebb álló emberek a kollégái, de azokkal sincs olyan viszonyban?
Ja igen. Pszichológus. Mindig ez a válasz. Nem baj, hogy abból is több a csapnivaló, aki nem is foglalkozik a beteggel, érezhetően nem veszi komolyan, csak amolyan munkadarabként bánik vele. (eddig az összes ilyen volt, erre nincs szükségem)
Én se kérek már senkitől segítséget, mert még azok a bizonyos barátok akikben bíztam is elfordultak, a családomtól meg csak a beszólásokat és lenézést kaptam.
De a nem beteg emberek mindig olyan jól meg tudják mondani a frankót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!