Szerintetek milyen a világ a zene nélkül?
Figyelt kérdés
Szerintem elég unalmas szürke napok lennének.2019. máj. 31. 14:00
1/12 A kérdező kommentje:
vajon milyen lenne a világ a zene nélkül ?
2019. máj. 31. 14:04
3/12 A kérdező kommentje:
ez is igaz
2019. máj. 31. 14:13
4/12 anonim válasza:
Szerintem unalmas, én pl sok helyzetben hallgatok.
Játék közben, vezetésnél, néha beadandó írása közben, netezés közben, vagy csak magában, amíg rakosgatok dolgokat, megy a háttérben.
5/12 A kérdező kommentje:
Az jó
2019. máj. 31. 14:21
7/12 anonim válasza:
A zenének gyógyító hatása is van. Segít ellazulni, meditálni. Közösségteremtő szerepe is van.
A világ nem létezhet zene nélkül.
8/12 A kérdező kommentje:
Igy van
2019. máj. 31. 14:49
9/12 anonim válasza:
Sokkal kevesebb lenne számomra is. Bár nekem az ízlésem sajnos eléggé eltér a rádiózenétől, így mondjuk munkahelyen inkább zörej, mint pozitív. (Hallgatok rádiót, de az is egy szűkebb rétegnek szól) :)
De azért itt elgondolkodtam azon, hogy aki esetleg siket? Nem is merek belegondolni, bár ők ugye nem is tudhatják ha születésüktől fogva nem hallanak. :(
10/12 anonim válasza:
Na akkor már rég öngyilkos lettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!