Ki a legokosabb ember akit ismersz? Aki okosabb nálad
Hogyan jellemeznéd, milyen beszélgetni vele?
Milyen beszélgetni egy olyan emberrel akiről egyértelmű, hogy a legáltalánosabb értelemben értelmesebb nálad?
Mit jelent, hogy valaki "okos"? Az okos konkrétan miben okos? Mindenben okosabb nálad/nálam? Az lehetetlen...
Inkább csak több az élettapasztalata és rutinos.
Az egyik legjobb barátnőm nagyon intelligens.
Van még egy netes haverom akiv 4 éve kezdtünk beszélgetni, ő is nagyon okos.
Illetve az osztályomban van még pár zseni, de ők nem állnak közel hozzám.
Őket nem igazán tudnám sorrendbe tenni :)
1, Egy volt munkatársam volt ilyen;
2, Sok dologról tud a világ dolgaira vonatkozóan, kitart a nézetei, az elhatározásai mellett, gyors gondolkodásra, cselekedetekre képes, viszont rendkívül módon ki tud másokat osztani: nem áll meg előtte senki, ha megharagszik valakire;
3, Amikor beszélgettem vele egyrészt félelmetes stílusa miatt volt, hogy paráztam mellette, de éreztem, hogy közben tanít is.
Az uncsitesóm. 27 éves férfi.
Nagyon jó vele beszélgetni meg poénkodni, de még jobb vitatkozni. Jóformán ő az egyetlen ember az ismerőseim között akinek élmény hallgatni a véleményét érveit stb.. néha neki van igaza, néha nekem de mindig elfogadjuk, ha meggyőzött a másik. Máskor meg nem jutunk dűlőre, de az sem baj.
Az értelmes nálam azt jelenti, hogy bölcs, tájékozott, magas az IQ-ja és az érzelmi intelligenciája is.
Több ilyen embert is ismerek, és nagyon jó velük beszélgetni. Mindig tudnak érdekeset mondani, de ha valamihez épp nem értenek, azt is bevallják, és nem kezdenek okoskodni a témában. Humoruk is van és mindig udvariasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!