Ha ismeretlen szám folyamatosan zaklat érdemes erről szólni a rendőrségnek?
Vagy inkább hagyjam mert úgyse tennének semmit ?
Nem vicc.
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat!
Hát a kislány azt próbálja be mesélni nekem hogy a Facebook munkatársa és bűnt követtem el mert erotikus videókat néztem és ne használjam a Facebookomat mert sok lesz a számla és mielőbb fizessek. Hát egyáltalán nem tudom komolyan venni mert ez kamu egy igazi felnőtt ember legyen az férfi vagy nő az nem viselkedne Ilyen gyerekesen ha felhív valakit. Biztos egy trollkodó valaki.
Nem ír ki számot csak annyit hogy ismeretlen szám.
Vagy azt, amit írtak, hogy eleve tiltsa a telód az ilyet, vagy amit én, hogy egyszerűen csak nem veszed fel és hadd csörögjön (némán).
Amúgy tényleg csak ilyen telefonbetyárkodásnak tűnik. Anno kölyöknek mi is csináltunk ilyet. :D
Szerintem tiniként tökre belefér. Mindenki csinál abban a korban hülyeségeket, de hát mikor máskor ha nem akkor, nem igaz? :)
Szerintem csak engedd el. Ha nem reagálsz vagy egyenesen tiltasz, úgyis meg fogja unni és abbahagyja. Mondjuk ha tiltasz, még tudomásod se lesz róla.
Nem kell ide rendőrség, ez nem olyan volumenű. Csak kiröhögnének szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!