Mikor lesz màr tartósan nyàr? Lesz egyàltalàn? Ti is vàrjàtok?
Figyelt kérdés
Bàr a nagy meleg annyira nem a legjobb de legalabb birok majd zuhanyozni. Mivel csak hidegviz van a zuhanyzomban. Es a nagy melegben az pont jo szokott lenni.2019. máj. 28. 08:29
11/18 anonim válasza:
Az jó akkor már csak a fizetés kéne hogy olyan legyen mint Angliában és akkor nem lenne gond.
12/18 anonim válasza:
Tanulj képezd magadat mindig és akkor a fizetés is olyan lesz :-)
13/18 anonim válasza:
Minden porcikámmal gyűlölőm a nyarat, úgyhogy ha az eső/pàra nem cseszné szét a hajam 100%-ig elégedett lennél ezzel az idővel!
Én màr a pólós időt sem szeretem!
14/18 anonim válasza:
Szeretem a meleget, de nekem már minden mindegy, csak végre ne essen már ez az undorító retek az égből, elég volt... bánom is én, legyen -20 és +40 között valahol a hőfok, csak legyen már száraz idő... ;-;
15/18 anonim válasza:
Persze, krvára tudom élvezni azt az időt, amiben rám rohad még a bőröm is, aztán jön a nagy zuhé, 3 percen keresztül ömlik a víz, és utána olyan fülledt idő lesz, hogy levegőt sem tudok venni...
16/18 anonim válasza:
Valamiért nekem pont tetszik ez az esős, rosszidős időszak.
17/18 anonim válasza:
Akik ilyen lelkesek, hogy nekik "tetszik", azok átjönnek kártalanítani a kertet, megcsinálni az elromlott ereszt, és talicskázni az elázott sáros földet? :D
18/18 anonim válasza:
Nem tudom, miért kellett emiatt privátot írni, de kérlek szépen, azért talicskáznám, ha végre szilárd állagú lenne, mert jelenleg rossz helyen van. Gondoltad volna? Nem unalmamban, elhiheted. Viszont most úgy néz ki a dolog, hogy a ház alapjánál egy jó 20-30 centivel magasabban van a talaj, és szépen lejt a fal felé, így amikor esik (pl mostanában) akkor tök jól odagyűlik a víz a ház tövébe, és áztatja. A kert másik végében meg van egy nagy gödör. Adja magát a megoldás.
Csaknem tudom, meg fogjuk-e tudni csinálni még idén....
Örülök, ha szórakoztatónak találtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!