Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon el vagyok, leszek...

Nagyon el vagyok, leszek maradva, ha közel a 30-hoz, nőként jól érzem magam egyedül, gyereket meg egyelőre, ha lenne kitől se akarnék?

Figyelt kérdés

Fentiek nem jelentik azt, hogy örökre egyedül szeretnék maradni, család nélkül, macskás egyedülálló öreg nővé válni. Bár macskássá esetleg, de családdal. ;)

3 éve vagyok egyedül, jelenleg nem ismerkedek és egyelőre így érzem jól magam.

Gyereket pedig még évekig nem szeretnék.

2019. máj. 26. 18:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Enis igy voltam kozeledve hozza. 30 utan viszont kezdtem ketsgbe esni kicsit...
2019. máj. 26. 21:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerinted az jobb, ha belekényszeríted magad olyan helyzetbe, amiben szenvedsz?
2019. máj. 26. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

Majd menet közben jön meg az étvágyad. Addig is: hozzám jössz feleségül? 😃

31F

2019. máj. 26. 22:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Döbbenetes dolgot fogok mondani: az is tök rendben van, ha egyáltalán nem akarsz gyereket, később sem!

Elképesztő, mi?!

2019. máj. 26. 22:44
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Aki itt jön vele, hogy pár éven belül találj gyorsan valakit, az elmagyarazhatna, hogy gondolja ezt. Mert párt találni, pláne férjet meg a gyerekeid apját, azért nem ennyire egyszerű. Ha nem vagy se különösebben szép, se gazdag, de még jól fizető melód vagy saját lakásod sincs, eleve baromi kevés embernek fogsz kelleni. És nekik is csak szórakozni. De ez nem a 30. életévhez köthető probléma, már előtte is ez van.
2019. máj. 26. 22:47
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: A 4 kifogásból 3 csak rajtad múlik... (Egyébként én sem vagyok család és gyermekpárti)
2019. máj. 27. 06:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát drága, ha te Győrben tudsz lakást venni 15-20 millakert, akkor valóban csak kifogás, ami rajtad múlik :)
2019. máj. 27. 16:29
 18/19 anonim ***** válasza:
És mondjuk azt is megnézném, aki 30 alatt önerőből gazdag. És persze nem mérnök vagy informatikus :D
2019. máj. 27. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy Alsoivaroson én is tudok házat venni 3 millióert. Most akkor elvesznek? :D
2019. máj. 27. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!