Hogyan lehet fejleszteni az intelligenciát?
Figyelt kérdés
Nagyon butának érzem magam, de szeretnék ezen változtatni.2019. máj. 23. 23:17
11/15 anonim válasza:
Nézz hülyének, ti meg csináljátok amit szoktatok. Egészen nyugodtan. :)
Van aki elég tökös gyakorlatba helyezni amit leírtam?
12/15 anonim válasza:
Ismerek olyat,aki kb lexikonokat magolt be es mindenrol kb kiseloadast tud tartani. De a helyzetfelismero kepessege gyenge es emiatt butanak gondolom. De o nagyon nagyra van magatol. Eleg irritalo az ilyen ember.
13/15 anonim válasza:
#5:
Nagyon okos vagy, azért írtam le, mert viccesnek tartottam, hogy te írsz a helyesírás betartásáról, aztán egy rövid mondatban képes vagy 2 szót elírni, és még pár hibát összehozni.
Fogadj meg pár tanácsot a válaszolóktól, mert az alacsony intelligenciaszinted miatt nem tudod felvenni a humort humorként. :/
14/15 anonim válasza:
Ezen fogok dolgozni, vagyis az intelligencia fejlesztesen.
Az intelligencia fejlesztheto, errol kevesen tudnak.
15/15 anonim válasza:
Az intelligencianak nem sok koze van a muveltseghez, tanultsaghoz.
Intelligencia egy kepesseg.
A problema es lenyegmegragadas, tajekozodasi, eligazodasi kepesseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!