Mennyire gáz és egyedi, hogy 23 évesen egyáltalán nem értek az anyaggal való munkához? (barkácsolás, alap asztalos munkák, burkolás, festés stb. )
Köszönöm szépen, nagyon jó ezeket a válaszokat olvasni!
Valamiért úgy érzem hogy ez alaptudás lenne, gondolom azért, mert a legtöbb ember ilyen idős korban már "rákényszerült" ezekre a munkálatokra. De bevallom őszintén annyira amatőr vagyok, hogy sokszor azt sem tudom, hogy egy fogalom mit takar. :D
#9: lány vagyok, szerencsére azért főzni tudok :)
Egyáltalán nem "alaptudás".
Amúgy én amikor tettem egy megjegyzést arra, aki nem tud ilyeneket (hogy milyen férfi már az), akkor egyik ismerős nő megkérdezte, hogy én pl. tudok-e varrni? Ha megveszek egy függönyt, fel tudom-e varrni, be tudom-e szegni? Mondtam neki, hogy nem. Több okból, egyrészt nincs varrógépem, másrészt ha lenne, akkor sem tudnám. Erre mondta a nő, hogy akkor miért lenne alap, hogy egy pasi fel tud fúrni egy polcot (oké, ő a kétbalkezes férjét védte ezzel, de lényegében elgondolkodtató, amit mondott).
Nekem a férjem amúgy mindent megcsinál, igaz, nem mai gyerek már. De vejem pl. egy nagyon jó fej mérnök, viszont egy karnist nem tud felfúrni (viszont bőven keres annyit, hogy megfizeti, aki felfúrja nekik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!