Szerintetek mennyire gáz, hogy itt beszélgetek/ismerkedek valakivel és a hozzá tartozó általam fontosnak vélt dolgokat kiírom egy fájlba?
Egyáltalán nem gáz, miért lenne az?
Ha 10 emberrel ismerkedsz párhuzamosan, jobb megelőzni az infók keveredését.
Örülnék ha kicsit jobban kifejtenétek, hogy mégis miért bántó vagy tiszteletlen ez a másik félre nézve. Nem csak véleményt írnátok.
Olyan se volt, hogy az ismerősöd emlékezett valamire amire nem kellett volna és ez neked jól esett vagy épp fordítva, hogy nem emlékezett valamire amit pedig már mondtál neki és ez meg rosszul érintett? (ugyanez a másik félnél is áll)
Én is szeretném ha ez menne fejből is de nekem nem szokott, erre megoldás ez nálam. Tudod akinek nincs esze legyen notesze.
"Tudod akinek nincs esze legyen notesze."
Az emberek akkor sem úgy szoktak ismerkedni, hogy jegyzetelnek egymásról, most attól hogy te úgy csinálsz, mint egy adatrögzítő computer, attól ez még nem lesz általános. Az ember meg van, hogy elfelejt dolgokat, nem kell ezt túlbonyolítani.
#7 :D jogos.
(azért annyira nem nyomom fullkretében :D, van olyan még msn-es beszélgetésem amire amikor rátaláltam jó volt újraolvasni de bőven nem üldözöm azóta is a csajt a szerelmemmel)
Hát, akkor az exemből biztos epizódszereplő lenne.... a gépén volt egy ismerősök mappa, abban kb. 50-60almappa nőismerősökkel, a mappákban fotók, leírások jegyzetek a nőkről. Akinek meséltem ezt az azt mondta erre hogy kész thriller és én is igy érzem. Ha a nők tudnák hogy akt meg mindenféle képeket tárol róluk....hát nem tudom.
Aztan van egy 1000 neves excellje is az osszes ismerosrol
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!