Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek többségének miért...

Az emberek többségének miért fontos hogy jól nézzen ki?

Figyelt kérdés
Sokan csak a külsejükkel foglalkoznak,de a belsőjükkel nem,pedig fontosabb lenne hogy belül legyenek rendben.A jó külső csak arra jó hogy az ember magára vonja a figyelmet.Én ha megszólítok egy szép lányt,onnantól kezdve ahogy elkezdünk beszélgetni már nem a külseje fog érdekelni ha nem a belső.Hiába néz ki jól,ha közönséges,vagy bunkó nem fog tetszeni,messze elkerülöm.
2019. máj. 19. 12:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A válaszolók mintha nem akarnának megérteni.
2019. máj. 19. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Mert ezzel azt hiszik, gondolják, hogy mindent el tudnak érni, a sikeresség kulcsa csak ez.
2019. máj. 19. 12:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Én odamegyek egy nem szép lányhoz is csak a széphez azért szeretek jobban odamenni hogy megtudjam hogy attól hogy tudja magáról hogy szép még normális e?
2019. máj. 19. 12:34
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem a kérdésed nem akarjuk különben megérteni, csak már az n+1-ik ilyen hisztid után nem veszünk komolyan, mert át lehet látni rajtad, mint az ablaküvegen. Egy rakás szánalom vagy. Nem véletlen nem kellesz te senkinek. Talán próbálkozz be egy bányarémnél, esetleg neki még jó lehetsz, mert jobb nem jutna neki - de szerintem még neki se kellenél. Nem a külsőd miatt.
2019. máj. 19. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Én értem mit akar mondani a kérdező és igaza van.A jó külsőnek csak akkor van értéke,ha jó belsővel is párosul.Sajnos tényleg vannak olyan emberek akik azt hiszik hogy azért mert jól néznek ki már megengedhetnek maguknak bármit.Pedig ez nem így van.A jó külső csak egy dolog.
2019. máj. 19. 13:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Érteni én is értem, de itt már rég nem erről van szó. Ez nem az első kérdése ugyanebben a témában és semmi válasz nem jó neki, csak ha lealázzák benne az összes nőt, általánosítva. Na ezért vagyunk vele ilyenek. Mert tényleg defektes a kérdező.
2019. máj. 19. 13:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy érzem,az a bajotok a kérdezővel hogy "rendespasas" név alatt teszi fel a kérdéseit és vannak olyan nők bizonyára itt is akit már vertek át férfiak és sokan ilyenkor azt mondják az összes pasi szemét,mind egyformák.És a kérdezőre haragszanak,aki "rendespasas" néven fut itt,mert sok nő szemében rendespasas nem létezik.
2019. máj. 19. 13:28
 18/20 anonim ***** válasza:

Uhm. Nem. Olvastad egyetlen korábbi kérdését is? (már ha nem törölték, nem tudom)

Nem érdekel a neve. De lehet csak másik accról jött magát támogatni, láttunk már ilyet...

2019. máj. 19. 13:33
 19/20 anonim ***** válasza:
32%
Eddig nem olvastam,most kerestem rá a kérdéseire,a legtöbben valóban szerepelnek a lányok,nők.Rendespasassal szerintem nincs semmi baj,egyszerűen csak magányos mint ahogy sok más kérdező pasi is az.
2019. máj. 19. 13:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Az emberek csak alkalmazkodnak a világhoz. Jelenleg csak a külső a fontos, ha az jó, akkor mindegy a személyiség. De ez fordítva is igaz.

A nőkre ez különösen igaz, mert ha jól néznek ki igazából bármit mondhatnak, százával nyüzsögnek körülöttük a férfiak.

2019. máj. 19. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!