Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolnál olyan emberről,...

Mit gondolnál olyan emberről, akivel közösségi oldalon ismerkedsz és fegyvereket posztol az adatlapjára?

Figyelt kérdés

Régebbi képek szívecskével olyan megjegyzésekkel is, hogy beszeretne szerezni egyet, illetve későbbiekben képek saját fegyveréről is , amit ő fotózott le.

Lehet én értelmezem rosszul, ez valami fiús menőzés a fiúk körében, vagy más?

2019. máj. 18. 18:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Amúgy amellett sok más normális képe is van természetesen, meg normális alaknak néz ki ettől függetlenül, de 1-2 ilyen kép, meg régebbi képek között jó néhány ilyen, na meg késekről is.
2019. máj. 18. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
ez mar nem fius hulyeseg, hanem valami nem oke ott fejben.
2019. máj. 18. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg jó haverok lennénk, én is szeretem a fegyvereket. Amúgy teljesen normális, kiegyensúlyozott ember vagyok.
2019. máj. 18. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Mifèle csàvó amúgyilag?

Vadàsz?

Sportlövèsz?

Ismerek ilyet èn is de ő versenyekre jàr lőni,elèg komoly ember.

Aki fegyvert tart az komoly,felelős ember nagyrèszt.

Kivètel vadàszok,mert ott sok a hül@ye az sajnos igaz.

2019. máj. 18. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az egész szürkezónás fegyvertartás bűzlik, ha meg még vagizik is vele, hogy ő "sportlövő", az még egy piros zászló a szememben.
2019. máj. 18. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt hogy szimplán ez a hobbija. Neked meg biztos más amit ő tartana furának, most mi van ebben?
2019. máj. 18. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell annyit facebookozni..:D
2019. máj. 18. 20:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

# 4

Nincs különösebb bajom a vadászokkal, sem a sportlövészekkel úgy általában, gondoltam rá, hogy talán valami sportból használhatja a revolvert, de azt nem láttam, hogy versenyekre járna, sem valami nem lövészeti terepgyakorlatról nem tudok, csak azt látom, hogy ilyen "badguy"-os képet posztol a fegyveréről s lövedékekről "I use guns against words" dumával.

2019. máj. 20. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!