Kövér hölgyek hogyan lehet feldolgozni, elviselni a gúnyos megjegyzéseket, cikizéseket, sértéseket, ami árad felétek?
Van egy barátnőm aki 100+ felett van, de tudom, hogy komoly pajzsmirigy problémája van és hiába szed gyógyszereket nem megy le róla egy gramm sem, pedig mindent elkövet. Viszont olyan kisugárzása, olyan humora és olyan szép lelke van, hogy mindig csak bókokat kap.
Ő úgy van a bántó megjegyzesékkel, hogy elengedi a füle mellett, de hála Istennek ritkán hall olyanokat.
Középiskolában folyton beszólogattak, hogy kövér vagyok. Olyan 65kg lehettem.
Másfél évig bírtam, utána bulémiás lettem.
Lefogytam 47kg-ra, jól éreztem magam, szépnek. Pár év múlva barátom lett, megváltoztak a szokásaim kicsit, annyira nem tudtam odafigyelni a kalóriákra, felszedtem majdnem 10 kgt.
Arányosabban oszlott el a súly, mint régen, de nem éreztem jól magam.
Amikor néztek az utcán, rögtön arra gondoltam azért néznek mert ronda vagyok. Mindig a köcs.g iskolatársak, beszólások jutottak eszembe, a szivatások. A sok gyűlölet
Azért ne találd már ki, hogy egy 190kg-os nő milyen vonzó. Vannak emberek külömböző fetishekkel.. gondolom te ilyen vagy, de azért ez nem vonzó meg normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!