Tudnátok nekem mondani olyan dolgokat amitől meg nyugszom és nem lesz sírhatnákom? Nem gyógyszerre gondolok meg növényekre hanem valamit amire gondolok vagy videó, kép akármi csak amitől jobb lenne
Figyelt kérdés
2019. máj. 10. 14:38
1/10 anonim válasza:
Nézzél Mr Bean-t vagy menj el turazni az segit
2/10 anonim válasza:
Van egy csomó szám, ami ki tud húzni ilyen hangulatból, de most nem állok neki ajánlgatni, mert nem ismerem a zenei ízlésed, sem azt, hogy pontosan mi a problémád.
3/10 A kérdező kommentje:
Biztos nem nézek mr bean-t mert fel basz az is idegileg és zenét hát elektronikus a körülöttem lévő emberek azt mondják hallgatom a kotogos zenét én meg olyan vagyok mint a lasitott felvétel de már elegem van a zenéből az se használ
2019. máj. 10. 14:52
4/10 anonim válasza:
Punnany masif & AM:PM - élvezd
Eminem- lose yourself
Eminem-just lose it
Eminem- without me
Digital scream-Túlélem én (Jankes club mix)
Happy gang - sokáig voltam távol
Electric Light Orchestra - Mr blue sky
Mr. Rick- Szállj csak Szállj
Vagy elmehetsz keresni valami elfoglaltságot,társaságot 😊
7/10 anonim válasza:
Természetben séta...Modern Család..akármi
8/10 anonim válasza:
Ne dramatizáld túl, ellenszenvesek a hisztikéző csajok.
9/10 anonim válasza:
Dumb es Dumber, tuti kidurcizol ha arra forditod a fejecskedet.. :D
10/10 anonim válasza:
Menj el konditerembe gepen edzz meg zsakozz! Gil.da 24 oran at nyitva van florianon meg recseiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!