Miért panaszkodik nekem mindenki?
Figyelt kérdés
Esküszöm már nem bírom, mert nekem nem lehet gondom az életben?
Pedig nekem is van csak én nem panaszkodom.
2019. máj. 4. 18:51
1/3 anonim válasza:
jajj nincs értelme az életnek,jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg empatikus és jó hallgatóság vagy. Én is ilyen vagyok, nekem mondja mindenki a baját, és kéri ki a tanácsom bizonyos helyzetekben, holott az én életem romhalmaz. Bár mondjuk én nem is vágyom arra, hogy másokra terheljem a saját problémáimat, így tökéletesen tudok koncentrálni a beszélgetőtársamra.
3/3 anonim válasza:
Ha elmondják a gondjukat az emberek, akkor mit teszel: ötletet, javaslatot adsz, vagy csak meghallgatod őket? Ha az előbbi, akkor többnyire azért, mert jó ötleted vannak, ha az utóbbi, akkor meg jó hallgatóság vagy.
Próbáld ki 1*, hogy te mondasz valami panaszt magadról, és figyeld meg a reakciójukat. Utána az alapján viszonyulj a többiek esetleges további panaszáradataira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!