Irigységnek számít ha nem adod oda a vagyonod felét egy kilakoltatás előtt álló devizahitelesnek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 13:37
3/12 anonim válasza:
Nem. Anyám is megoldotta 28e ftos rokkant nyugdíj mellett (pedig amúgy tudott volna dolgozni, csak halkan teszem hozzá) hogy a devizahiteles elúszott lakásban maradhasson. Valamit alkudozott az eszközkezelővel.
Szóval ha élelmes az emberke, talál kiskaput és megmarad a lakhatása valahogy.
Amúgy én se adnék senkinek annyi pénzt ami már az én megélhetésem veszélyezteti.
4/12 anonim válasza:
Nem!!! Ki lenne olyan hülye hogy odaadja??
6/12 anonim válasza:
Mondjuk az rohadtul nem mindegy, ki az az ember...
7/12 anonim válasza:
Legközelebbi rokonomnak oda adnám, de másnak nem. Eleve hitel ellenes vagyok és lehet nekem később lesz saját lakás, autó, de legalább 100%ban az enyém lesz. Aki pedig fölveszi a hitelt, az vállalja a következményeket.
8/12 anonim válasza:
Nem, az irigység abszolút nem ezt jelenti.
10/12 anonim válasza:
Nem. Senkinek sem adnék ekkora pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!