Csak engem zavar, ha valaki felnőtt létére csámcsog, szürcsöl, nyammog, vagy kattog a műfogával? Vagy szívja az orrát, felidegesítem magam ezeken a hangokon, és undorom van tőlük.
Figyelt kérdés
Ez tuti valami betegség.Tapasztalt valaki ilyet? Nem tehetek róla.Egyszerűen el akarok menekülni.Vagy gyorsan megeszek mindent,hogy ne kelljen hallgatni .Aztán persze irgalmatlanul megfájdul a gyomrom.Van megoldás?2019. máj. 4. 13:33
11/11 anonim válasza:
Az ilyennek oda kell kínálni egy zsepit, hátha észreveszi magát. :D
Mondjuk párszor sajna velem is előfordult, hogy muszáj voltam szívni, mert nem volt nálam pzs. Ha valaki megkinált volna vele, biztos nagy, hálás szemekkel néztem volna rá, mert marha rosszul éreztem magam, hogy taplónak kell lennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!