Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Be vagyok lassulva agyilag....

Be vagyok lassulva agyilag. Mit tehetnék hogy felgyorsuljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Úgy érzem az utóbbi években belassultam. Nem vagyok (voltam?) buta ember, mindig is viszonylag jól vágott az agyam (ezt nem felvágásból írom!), de részben pár sokkoló, pszichológiailag megterhelő esemény miatt mintha most már csak lassabban tudnék gondolkozni.

Az utóbbi egy évben szinte minden nap sportolok is, de mintha ez sem segítene.

A pszichológiai terheltség is enyhült, javulást mégsem tapasztalok.

A munkám (programozás) elvileg fitten kéne tartsa az agyamat, de sajnos ez sem használ.

Ugyanakkor hatalmas szükségem van a szellemi képességeimre, hogy jelenlegi életvitelemet fent tudjam tartani és céljaimat elérjem.

Hogyan tudnám magamat visszahozni? Pl. nagyobb koncentrációt elérni, nem túlzottan elkalandozni gondolatokban?

2019. ápr. 30. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Vannak ilyen készítmények, amiket erre találtak ki. Google a barátod.
2019. ápr. 30. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyilván eddzeni kell az agyadat. Ha már évek óta nem csináltad akkor nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen. Én ugyanilyen vagyok mellesleg. Évek óta nem tanultam, de mostmeg már el kéne kezdeni. Egyenlőre ott tartunk hogy eltelik a délután és sokszor eszembe se jut xD .
2019. ápr. 30. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
És hogyan edzzem? Tanulni tanulok néha-néha, de ott is ezt tapasztalom.
2019. máj. 1. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne.
2019. máj. 2. 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg olvasni

A tanulás is sokat segít de először pl próbálj meg csak 10 percet ha csak annyit tudsz. Ha rendszeresen csinálod akkor egyre többet és többet fogsz tudni majd.

2019. máj. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!