Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindenkinek ennyi problémája van?

Mindenkinek ennyi problémája van?

Figyelt kérdés

Évekig komoly anyagi gondjaink voltak, fél lábbal az utcán voltunk, annak ellenére, hogy egy ideig két állásban is dolgoztam.

Most anyagilag már minden rendben, tényleg megvan mindenünk, de mégse élvezhetem, mert örökös egészségügyi problémáim vannak. Hogy a fogorvos jóformán belőlem él meg, azt már megszoktam, abba is beletörődtem, hogy szép fogsorom se lesz soha. Épphogy megszoktam, jöttek a nőgyógyászati gondok, amiket nem tudok, nem lehet megszokni.

Szóval, esélyem nincs élvezni az életet, holott ma-holnap 30 leszek, és lassan már nem lesz mit...

Mindenkinek ennyi gondja van? Miért látok mégis mindenütt boldog és kiegyensúlyozott embereket?

25N

2019. ápr. 27. 10:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, valami nyomorék lapátfülű szerencsétlen lehet, akinek 1 nő sem jött össze soha az életben és itt kiélheti magát arctalanul. A való életben meg egy nagy nulla. Ez ordít a hozzászólásaiból is.
2019. ápr. 27. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!